Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Sabtu, Februari 19, 2011

CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography

salam semua pencinta!:) 


argh..mmg xtau nk tulis pe kt blog.bila g blogwalking mcm neves plak..suma dh ada progress..aku nie masih lagi terkial2 survey barang2..stresss tau!hurm..meh la kita mengisi masa lapang kita dgn memasuki peraduan nie..[ada byk lagi peraduan yang tertangguh2 xmasuk nie..huuu~..]


terima kasih la cikkin sebab tag i yang xberapa nk semenggah nie..LOL


pe dia contest yang aku masuk nie??


jeng3... :)




hehe~...




sayang2 suma meh sini..i nk bgtau nie..sapa nk penggambaran percuma???cepat angkat tangan!!!hehehehe~...


leh masuk pertandingan yang meletup2 nie..heee~... tp sebelum paper kena layan T&C dlu:)




syarat2 penyertaan melalui blog:
1 ) Buat satu entry berkaitan contest ni. ( CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography ) & letakkan banner contest di entry dan sidebar anda.
2 ) Dalam entry tu, tulis SEBAB kenapa anda harus dipilih untuk menang PHOTOSHOOT PERCUMA ni. Dan juga, tulis TEMA dan shoot macam mana yang anda nak. Kalau ada contoh gambar lagi bagus. Contoh : Photoshoot couple, potrait, keluarga, kawan ataupun apa2 sahaja :)
3 ) Link kan blog ni dalam entry anda.
4 ) Diwajibkan follow blog ni untuk mendapat tahu updates terbaru tentang contest ni & kalau nak LIKE page Faridism Photography di SINI pun boleh :)
5 ) Tag minimum 3 orang kawan dan make sure kawan anda tahu yang dorang kena tag.
6 ) Tinggalkan link entry contest anda dalam komen dibawah.

psss...minta maaf cikkin..mmg copy paste dari kamu dong!



__________________________________________________________

1) buat entry..DONE
2)SEBAB kenapa nk photoshoot nie + with TEMA dan shoot yang mcmana..ok2..nie kena wt special skit untuk tarik perhatian si faridism nie:)

heres goes nothing!













3 ) Link kan blog ni dalam entry anda.


kawan2 meh terjah link nie [link]



4 ) Diwajibkan follow blog 

nie buktinyer!
maafla..edit xcantik..hehe

5 ) Tag minimum 3 orang kawan dan make sure kawan anda tahu yang dorang kena tag.

sapakah yang bertuah itu kawan2 suma??hehehe


6 ) Tinggalkan link entry contest anda dalam komen dibawah. will do!hehe~



all the best untuk semua!:)

14 ulasan:

kitakesitu berkata...

good luck dear =)

JOM BACA ENTRY TERBARU: Wrist Corsage Cipta Kelainan"

lovelyadibah berkata...

haha!!!!kitakesitu pun join kan??malu la..thanks sayang

gudluck untuk awak gak!:)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ berkata...

Gud luck eh.. ;)

andy berkata...

adibah..sy x reti la nk join2 contest..malu..hihi xpe t sy cuba ye :)

K.I.N.A berkata...

mek dba, comey r gmbr bdk kecik tu!..haha

lovelyadibah berkata...

kasut pink: haha~..masuk gak kan kasut pink??hehe~..gudluck sayang!

andy: hehe~..join jela andy..t leh dpt free photoshoot..bes woo~

kina: HAHAHAHAHAHAHAHAHA ok malu..:P

kuKu berkata...

nadia baru tgk..hehehe..
nnti tgk balik..
now x sempat belek puas2..=)

lovelyadibah berkata...

alamak!dh wt lum nie?:P

~ NANA ~ berkata...

gud luck taw...thnx coz tag i...i'll do this later ok :)

lovelyadibah berkata...

nana!!hehe..thanks sayang!:)ok

h e r n y z a r berkata...

gudluck my sweetie pie diba.. sara doakan diba menang... XOXO~!

lovelyadibah berkata...

alololo...thanks!:)hepinyer sara komen blog kita nie..HAHA [over plaks!]

Farid Haron berkata...

Thanks sebab join :) nantikan keputusan bulan April ni okey ! gudluck :) huhu

lovelyadibah berkata...

Farid!thanks gak!pick me ok!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX