Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, Februari 04, 2011

hoho..kena tag:) sapa nak kenal dengan cik dba?:)

sebenarnya dh lama tgk tagging nie kt list blog2 b2b yang lain..haha~..nk wt tp suma pun xtag i...ok nmpk sgt la kan stalker..HAHA..

terima kasih sangat2 pada cik Nur Iman yang comel:) hehe~ [mood:hepi]


soalan 1

apakah status anda?


hoho..currently in a relationship..with encek b:) planning ahead to make the next step..or maybe multiple step..HAHA..oh well..kira aci x??nk jadi b2b gak:P



soalan 2

ceritakan tentang diri anda


saya seorang pelajar master di UKM amik jurusan sains makanan bahagian food processing..huhu~insyaAllah akan abiskan masternyer tahun nie..seorang yang comel:)haha~..ok2..saya suka makan aiskrem dan coklat.saya juga suka suma benda yang comel2 ajor..:)even saya suka encek b sbb dier comel gak:)

sy suka berkawan dan suka kenal kawan2 yang baru..esp dalam dunia blogger nie:)love korang2 suma:)
saya xmakan orang, so pelis people:)i would love ur comment and stuff:) do keep it coming bebeh!:)


soalan 3

ceritakan tentang blog anda


haha~..sebenarnya blog nie mmg personal 2 tahun lepas..[yes..dh lama aku blogging:)haha~..] tp sejak2 dah ada planning nk jadi tunangan n isteri orang nie ..jadila blog pasal wedding stuff:)kengkadang cerita gak pasal lab tp boring la..hehe~..wedding stuff is fun and addictive to watch..HAHA

soalan 4

apa pendapat anda tentang dunia blog


pendapat saya??hoho..saya amat suka okeyh..dari dulu lagi..kalo dulu duk cter sedey jela..haha~..tp skrg lagi menarik kot..jumpa kawan2 yang leh share pendapat mostly about wedding!:)oh yeah!sangat risau bila tgk wedding stuff yang kadang2 menakutkan.. pas2 leh dapat idea just by reading others..hebat x??

soalan 5

nasihat pada kawan2 yang baru nk buat blog:)


haha~..korang kalo nk wt blog kena la jadi diri sendiri okeyh!jangan rasa tertekan bila tgk orang lain nyer moto power k layout diorg hebat k or just plain rock..haha~..[lebih menasihatkan diri sendiri sebenarnyer..HAHA]


then jangan la cepat merajuk or kecik hati pasal tulisan orang lain kt dalam blog diorg..ntah2 diorg ckp pasal orang lain..xbaik tau buruk sangka..hahaha~..


satu lagi bila blogging jangan nk hentam orang je leh x??haha~..[mood:emo] *tapi bukan ada kaitan dengan sapa2..sila jgn terasa okeyh!*




soalan 6


nyatakan keunikan blog anda


blog saya nie sebenarnyer boring ajor..:)haha~...lebih kepada diri sendiri yang banyak berangan untuk wedding yang grand2 gitueww:)mostly ikut pe yang aku rasa hepi dan comel untuk diperkatakan :)




soalan 7


sampai bila nk menulis blog dan impian anda dalam dunia blog


nk tulis smpai bila2 :) dan impian menjadi seorang ikon gitu..hahaha~..okey2..gedik jer:)




soalan 8


tag 5 orang yang anda nk kenal


1.nana:)
2.cma :)
3.che momo :)
4. kasut pink:)
5. mizz amy :)
6. cik ayu bnsyg:)
7.YUMIE :)hehehe~..
8.cik kina yang comel :)
9.iedayah :)


alamak!ramai la plak:) okeyh pencinta2 semua..sapa2 rasa nk wt gak..bgtau i..t tambah kt bahagian tag 2 okeyh!:)hehehehe~

2 ulasan:

Nur Iman berkata...

Auwww..tersipu2 malu iman bila ckp iman comel..haha....
InshaALLAH, nnt dba akan melalui fasa2 yg b2b lalui...kna sbr ye utk setiap dugaa.pasti ada agar kita lagi menghargai si dia...

lovelyadibah berkata...

Hehe..menakutkan tp teruja nk jd B2B:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX