Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Sabtu, Februari 05, 2011

wah PPM nk bagi kerusi kt main stage untuk B2B bloggers!!:)



betul k nie??haha~..sila la percaya dek non!

kalo xcaya leh pergi link nie
pe cer tibA2 ada kerusi bagai nie?
kalo sapa2 xtau lagi t meh akak nk kabor kan..hehe~...budget la kan..




PPM [Pameran Pengantin Malaysia] akan berlangsung pada 11-13Feb 2011 nie [minggu depan] di Shah Alam Convention Centre (SACC) Mall so penganjur akan ada kan satu wedding demostration kira ala2 dapat tgk satu perkahwinan berlangsung..dan dapat tgk secara real pe yang berlaku bila satu perkahwinan..leh tgk vendor2 yang hebat2 beraksi..sapa eyh agak2 nyer??




NAS GREAT IDEA ok sapa xkenal nas??haih..terkenal 2 dgn bunga2 an:)




tema "real wedding" kali nie "pink affair" iaitu "...and then they lived happy ever after" :) [ i love pink!] dan yang paling best dier macam ala2 cinderella..huuu~...verangan dh okeyh!





mmg dh excited!!hehe




sapa je vendor2 yang akan ada time PPM nie berlangsung??
owh..kalo ikut blog PPM ramai yang best2 mcm

1.nas the great idea
2.rins suzana
3.Arma Abdul Rahman
4.Haidar Rahman
5.saidatulnisa
6.ryns avenue
7.pelamin hati
8. Shahrir Nurdin
9.Dee boutique
10.Eyra Rizal touch
11.Shajaratul Design


promo2 yang best plak



1.30 pax sesi manicure & kad keahlian spa dari "tajrii spa"
2. 200 pengunjung awal setiap hari berpeluan mengabadikan moment indah bersama pasangan secara PERCUMA ditaja oleh "big media works"
3.tajaan sewaan baju utk 3 psg pengantin oleh rins suzana
4.Pre wedding photoshoot worth RM 1500 "the photolicious"
5.catering majlis pernikahan (100pax) dan macam2 ado..




PPM nk bg kerusi untuk B2B blogger:) masa "real wedding" 2:)


wah..bestnyer nie


 ayat sebenarnya dari link


Akak & PPM akan amat mengalu2kan kedatangan adik2 semua bermula dari hari jumaat sehingga hari ahad, dari jam 10pg -9mlm. Sekiranya adik2 semua dapat datang utk menyaksikan demonstrasi perarakan pengantin yang berkonsep ala2 fairytale, Inshaallah mungkin bole reply email akak ni supaya akak bole buat rsvp kerusi kat main stage :P, atau kalau malu2 bole hubungi terus;
lisa 0123282944, kak yana 0126835590, kak nad 0123445672. Kita alu2kan kedatangan anda semua tau. tapi sekiranya tak berpeluang datang pada hari jumaat jangan plak tak datang langsung tau, senang citer contact jer no2 kat atas ni bila adik2 semua datang dapatlah PPM crew berkenalan dengan adik semua penyokong setia PPM ni.




ehe..:)

2 ulasan:

LittleSunshine berkata...

wah besst tu..tp liza blk kg..khusus kawen dat time..he3

lovelyadibah berkata...

Hehe..alor..kalo x,leh jumpa:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX