Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, Jun 29, 2011

promosi sewa kamera !!!

salam sayang untuk semua :)
sempena dba br je nk buat perniagaan sewaan kamera polaroid nie ..dba adakan promosi!!:)

for the first 50 customer, dba akan bg harga sewa yang amat berpatutan :)

harga sewa : rm50/per event

harga deposit: rm200 -don't worry dba akan pulangkan balik..ini cuma untuk jaminan kepada kamera jer:)if kamera dipulangkan dalam keadaan yang baik,dba akan pulangkan deposit nie:)

tempoh sewaan: tiga hari -tp charge still ikut per event:) **if lambat,rm20/hari dikenakan**

untuk sapa2 yang berminat boleh la email pada adibahzack6@yahoo.com /sweetadibahzakaria@gmail.com

**instant film juga disediakan tetapi tidak termasuk harga sewa kamera**


hasil tangkapan menggunakan kamera polaroid:)

*untuk memudahkan dba n penyewa kamera,dba akan utamakan sesiapa di lembah klang* :)

25 ulasan:

~ mizzAmy ~ berkata...

wahhh!! menarik.

Cik Belle berkata...

haku nak dek!

"cikkin" berkata...

dba!!!!! kite nak sewa..!!! aci x? jadi yg 1st x ni? hihi

A 'n' M berkata...

dear...kalau nak sewa pas2 harga skali ngan instant film bape ek?just checking dulu..hehe.. =)

LisaLisut berkata...

alamak best gile price ko diba oi.tergugat tergugat *Cari kalkulator*

lovelyadibah berkata...

amy: menarik??pe lg!sila grab!:)

kak belle: HAHA..sila email untuk keterangan lanjut dan booking tarikh:)

cikkin: yay!!thanks cikkin:)aciiiiiiiii~~~~~~

a n m: dba kira instant film rm35 per kotak, 1 kotak =10 keping gmbr:) so suma is 50(sewa) + 35 per kotak :) +depo

lisa: ala~..harga budak baru belajar:)

Renee Meow berkata...

YES!!! i mmg tercarik2 org yg bleh sewakan polaroid 4my wedding nanti..yeayyy 4 dba.. dear kalau nak sewa next year bleh x?hehe..


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

ElyaElmo berkata...

best nyee..napa tak sewa masa wedding elya ri tu..huhu

n.A.d.i.R.a berkata...

diba.... kiter nak... kiter dah send emial kat kamu dah.....

Girls Like Me berkata...

wahhh, best nyee....nakkkk!! :)

lovelyadibah berkata...

renee: boleh:) as long xder orang reserve,dba kira harga promosi gak:)tp reserve skrg la:)hehe

elya: sori!!t wt la event lain??ok?

nad:thanks!!hepinyer!!:)dh reply:)

girl like me: hehe~..sila email utk booking tarikh dan t&c :)

hana yoriee berkata...

waahh..bestnye!! iskhh..kalo nak sewa bukan utk kawen leh tak? haha

lovelyadibah berkata...

Hana: boleh2..hehe..sila2 book:)

lady syaliz berkata...

excited i baca promotion u ni.
dba, i baru hantar email utk tanya pasal camera ni. kindly check ur inbox ye.
tqvm dba!!
ladysyaliz@gmail.com

zimie berkata...

dba dear.i blur2 pasal camera polaroid.ni yang bila kita snap, pastu keluar gambar kat film tu ek?pls advise ;)

lovelyadibah berkata...

lady: dh reply!!:)thanks sayang!!:)

zimie: yup!dier instant film camera!:)pas tangkap trus kuar dalam bentuk filem:)

0sh!Nz d' sen0r!ta berkata...

teringin nak ada camera polaroid ni. tapi emm nanti dulu kot. ehehe. wah boleh buat duit juga ni. pandai diba.

lovelyadibah berkata...

oshin: HAHA..menolong ajer kawan2 yang nk sewakan kamera nie:)sbb kan nk pakai bukan selalu:)

0sh!Nz d' sen0r!ta berkata...

wah.. depo 200? kena jaga betul-betul kamera ni. kalo budak-budak nak main kena cakap kat dorang: eh jangan sentuh, nanti meletop! ehehe.

lovelyadibah berkata...

Oshin : depo je la..hehehehehehehe kalo ok,kita pulangkan balik:)

the girl next door berkata...

berminat!! tp wedding ai lmbat ag..takut time 2 harga dah naik =]

lovelyadibah berkata...

hi the girl next door:) boleh la book skrg:)dba ada 2 orang book yang wedding dier thn dpn:)

zimie berkata...

dba syg.macam nak reserve gak je.tapi cam sogan.wedding lambat gila3.kang org kata over laks.hihihi brape kena byr utk reserve eh?

lovelyadibah berkata...

xpela sayang!!boleh jer:)dba xder term utk bayar reserve tarikh.dba reserve kan jer:)meh la reserve:)

Miss X berkata...

Harus sewaaaaaaa!!!! Nanti missx nak sewa waktu my event nanti. Yeeehaaaa dba pun i click 5kali sbb slalu comment dkt blog i! Write moreeeee love u!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX