Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, Jun 30, 2011

if you fail to plan,you are planning to fail.

salam sayang untuk semua:)

hehe pe khabar semua?:)dba minta maaf kawan2 dh lama xjenguk blog korang..dba banyak kena tolong family.hehe
pandai je kan aku bg alasan..hehe

thanks untuk semua wishes kt facebook on my success getting the job:)dba hepi sgt.at least rezeki untuk family aku xputus.alhamdulillah.plus leh ar ada modal untuk bisnes n kawin.hehe

now bila dh keje, so what i should do is to arrange masa aku untuk make sure master aku xtercicir n terus terkubur.no way!aku suka gler kot master aku nie.cuma lab work yang humph..amy n kak hana tau la..HAHA..tiba je petik nama korang!!agagagagaga..

insyaALLAH, keje aku nie by shift.so  another part of the day aku akan memaksimakan masa dengan writing at least bab 2,3 dan 4. bila ada day off aku akan gunakan masa itu untuk wt lab for last stage.if possible, kalo ada shift pagi,maybe petang aku leh rush wt 1 run ke haper k..yang penting aku mesti terus bersemangat untuk teruskan master nie...chaiyok2!!

next aku nk cter list to buy [tunang]!eceh!:) aku mmg hover!agagagagaga

10 ulasan:

fani cun berkata...

wahh ko dah dapat keje ke....tahniah... kalau niat baik (nak tolong keluarga semua) mmg tuhan makbulkan..hehe...

cikFM berkata...

selamat membahagikan masa ye cik dba.. :)

"cikkin" berkata...

yeayy!! go dba!! semoga sentiasa bersemangat..eh..kalo nk teman g bli brg boley roger i on weekend ek..hihi..=)

yUmIe berkata...

Good luck dba:)..org yg buat master ni mmg slu dlm dilema kn..huhu

UyaRayza berkata...

seronoknye die hehehe...bgus la dear..rezeki nk tunang n kawen ler tue heheh...bgus2...bestnyee dba wt master..uya teringin gk tp bile pk2 smule...bosannye nk ngadap buku lg heheh..anyway good luck dear n congratez heheh

sk berkata...

congrats dba dpt keja! :) keja katne?

pasni bz la eh dgn keja lg, master lg n bisnes lg... ;)

miss puteri berkata...

tahniah! teringin nak smbung master..hee..all the best dear! cepat2 tunang..hee...

amy fahmi berkata...

insyaAllah boleh..kalau result sume da ada + xde masalah, insyaallah takde problem writing tu. kena bijak sgt bahagi masa n berkorban waktu tidur sket. hehe.. all the best!

~ NANA ~ berkata...

teruskan berusaha dba!!!

gambatte! :)

lovelyadibah berkata...

korang the sweetest!!sayang sangat2 kt korang!!:)

fani:haish.keje bese2 jer:)ko pun dh keje gak!!congrats!!:)

maria:tengs darling!!!:)hehe

cikkin: hah!mesti ajak punya!rindu!!!huhu..tengs!!:)

yumie: hehe..tau xpe.aik?encek suami sll dalam dilema eyh??hehe

uya:haha..dba mmg pmpuan nerd.agagaga..tengs!!hehe

sk: subang parade.sangat!!!bz bebeno!huhuuhuuuu...

put: tengs put!kan!!!xsabar nk tunang.eceh!tp 2 la tgh kumpul wit!agagagaa

amy:Ya ALLAH.harap2 mcm 2 la..kena korban banyak kot untuk writing nie.haish!tengs!!sama2 la kita.hehe..bulan 8 aku dtg lg.eceh!

nana:thanks love!!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX