Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, Jun 10, 2011

we are what we write. kan?

salam sayang untuk semua:)

hehe..pe khabar kawan2??:)harap semua nya sihat walafiat:)hari nie dba ada interview keje lagi kt klang.despite all the obstacle, harap2 dba dapatla at least gain experience thus dapat job 2.amin~

we are what we write kan?kenapa nk ckp pasal nie?i think bila selalu blogwalking and read those blogger, kita boleh tau mcmana rupa dier or perangai blogger itu.

seriously bukan nk kondem k or nk membuka aib orang.it just nk ckp dba dari mula menulis kt blog,dari sebelum ramai kawan blogger dan skrg jumpa ramai kawan2 yang baik hati dan dba sangat senangi.

dba pun dulu boleh dikatakan emo sentiasa.tulisan nyer asyik meluahkan perasaan frust sahaja.dh la pasal cinta.haish.memang kekanak2an.HAHA

dulu senang sangat nk bergaduh dgn orang.pasal tulisan yang bukan bernyawa pun.bila pikirkan balik,malu la.kenapa la aku nie.

alhamdulillah bila kita semakin meningkat usia, pengalaman banyak mematangkan usia.

skrg ada masalah.kalo dulu ntah paper je nk tulis kt blog.xpasal ada yang sakit hati or kita yang sakit hati.HAHA. nampak macam alim kan kan kan??HAHA.ok poyos.

ALLAH maha mengetahui kan?:) moga lepas nie dapat hadiah menang moto..agagaga

16 ulasan:

miey anna berkata...

Dba...angkat tangan tanda setuju..haha..pape pon..berblog sangat la bagus u kurgkan stress salah satu nye..heeee ^_^

Hidayati Farhan berkata...

hahaha, ape la dba. mmg dlu tulis mmg tah pape. klau baca balik, malu je. tp kite blajar dr pengalaman. kan. makin hari makin matang penulisan

gud lak job interview. klau dpt nnt kite bole lepak sama di klang :)

AnEs berkata...

betulll! sebab tulisan tu dari hati..hihi..

farahfatihah berkata...

good luck yer g interview tuh...=)

~ mizzAmy ~ berkata...

baca blog dba dah tau dah tuan dia comel. =P

yUmIe berkata...

dr penulisan yumie,dba tau x yumie cmne??hihi..
anyway gud luck dear.insyaAllah klu rezki x ke mne..

UyaRayza berkata...

totally agree hehehe..klaka baca blog gado2 jer hehehe

.::DinCma::. berkata...

aii dba.. good luck utk interview hr nie;-)

LisaLisut berkata...

yes true.i can see myself sudah berubah dr segi penulisan.haha kalau dlu smua frust manjang.blog lama yg private lah.ni makin dh berusia ececece rs makin matured.lol.matured la sgt..haha.tp perangai panas baran ade lg skit.hehe.

zimie berkata...

lama tak nampak dba.bz bebenor businesswoman ni :p

pe pun,marila tambah rakan seramai mungkin.yg penting musuh jangan dicari.teruskan menulis tau.suka baca blog dba.ikhlas dari hati gitu.hihih

iedayah berkata...

da keje kt klang nnt dkt r ngn i dear..i skrg tggl p.alam..=)

amy fahmi berkata...

hihi. blog aku menggambarkan aku x? haha.
mase dulu2 tak ramai ade blog. so suke hati je tulis sbb tak sangke ade org nak baca. skrg ni dah lain. medium blog ni dah jadi bende berpengaruh. kena try tapis2 da.. :))

hana yoriee berkata...

dba..camne td interview? doakan yg terbaik utk dba! chaiyok2..

usia mematangkan kita..begitu juga dgn penulisan..ecewaahh..haha

choclairissa @ intan berkata...

samela kite...ape kite tulis based on ape kite pk..hahaha..bila part dpt pikir blogger tu rupe cmne tu..hurmm..agak2 korg pk saya ni cmne la ye...hehehe :)

lovelyadibah berkata...

miey: heee~..blog mmg dpt merelease tension..

yaty:hehe..saja je nk merepek.thanks love.xtaula.abg cino 2 mcm nk tak nk je layan aku..huahuahua..tp kalo dpt tggl rumah yaty leh?heeee

anes: HAHA..dari hati turun ke blog.agagaga

kak farah: haish.thanks kak!!dh sudah.hehe

mizzamy:HAHA..kannnnnnn...hebat tau.comel sgt.agagaga

yumie: yumie nie seorang yang down to earth, pemalu.eceh..hehe..harap2 la..dh byk sgt g interview nyer..HAHA.

uya: hehe..samala uya!pe daaaaa..peace no war!

cma: hiii!!!!thanks love!!

lisa: HAHA..teeeeeeettttt...bese la mana ada orang perfect kan??:)paper pun kita grow jadi orang yg lebih baik dari semalam:)

lovelyadibah berkata...

zimie: haha..mana ada bz la!!haish!zimie nie ngadala:)hehe..dba bese2 jela:)kuikuikui:)

iedayah: ye k??hah..dh ada 2 orang nie nk tumpangkan tempat tinggal.hehe

amy fahmi: blog ko menggambarkan ko seorang yang ngada.HAHA.

blog skrg ramai yang baca.dulu ye la ..sapa je minat blogging nie.sila tapis mana2 yang rasa xsesuai

kak hana:haa..interview td ok la:)thanks kak!haha

kan??usia itu pengalaman makin bertambah usia,makin byk pengalaman kita:)

intan:hehe..bg dba intan orangnyer mesti lemah lembut.hehe..simple.kan??haha..aku mmg suka memandai:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX