Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, Jun 24, 2011

Calorie Count

salam sayang untuk semua:)

apa khabar semua??hehe xabis lagi citer pasal kalori.kalo entry yang lepas2 iaitu ini dan ini. kali nie nk cter pasal software yang memudahkan untuk mereka yang malas nk ingt satu2 jenis makanan yang ada kat entry ini.

memperkenalkan Calorie Count :) http://caloriecount.about.com/

pe yang best pasal software ini?:) mudah untuk kita keep track apa yang kita makan. dan yang paling best dier ada bg grade tentang pemakanan kita.HAHA..dba nyer overall C+ agagagagagagga

meh tgk pe yang dba dh key in :)

nampak x grade C+??HAHA

so korang pe lg??leh r try..then leh try kurang kan pengambilan kalori dengan mengambil makanan yang rendah kandungan kalori :) dan jangan lupa senaman!!:)

next dba nk review pe eyh?hehe

2 ulasan:

nida-razak berkata...

dba..agains..thanx sgt2..palar pemakanan bbf =)

fani cun berkata...

ahhh...benci entry pasal makan..nnt kalau kire aku akan rasa bersalah nak makan.....ahhh kejam kejammmm...T__T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX