Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, Oktober 26, 2010

appointment dengan dr gigi~:D

hey bloggers and readers..:D..heppy day to all:D

hari nie aku pegi jumpa dr gigi..ada appointment gg dengan dr farah dari fakulti pergigian, UKM. so semua orang maklum kot fakulti pergigian UKM kt sebelah Hospital Kuala Lumpur...huuu~..

ok2..macamana aku leh ada appointment gg dengan dr gigi nie??

mcm nie..aku ada g ikut kawan aku si nana ms mula2 aku start masuk master ari 2..dia mmg dh pakai braces dengan fakulti pergigian UKM lagi awal dari aku..huuu~...aku bila tgk orang len leh dapatkan perkhidmatan braces dengan murah plak 2..aku pun suka la nk amik peluang 2...huuu~...

then masa pun berlalu dengan pantas...huuu~...sedar2 je aku dh masuk sem 3 utk sem nie...[uwaaaaaaaaaaaa~...bila nk start writing nie??]

tup2 aku dapat phone call dari dr farah yang nk tanya aku still berminat x nk pasang braces??then aku cakap nak!!!hahahahaahahahahaha~..over tau...:D

then td aku g jumpa dr...sgt scary la..hahaha..aku nie mmg takut jumpa dr gigi sebenarnya..tau xpe..ironi kan???giler...takut jumpa dr gigi tapi beriya nk wt braces...hahahahahaha~

so seb baik dr farah 2 xla menakutkan sangat...ada interview skit then tgk gigi aku yang mcm pe ntah~..hahahaha~

after that, aku kena wat acuan utk gigi aku...atas dan bawah...[mak aih...nie sampai aku menangis2 kot..huuuU~]

lepas tue, aku kena g x-ray plak..scary gler..huuu~...

pg aras lain then g jumpa unit radiologi ..dia x-ray gigi aku depan dan belakang..[pening gler kepala aku masa 2...huuu~]

so skrg nie aku tunggu next appointment...:D

p/s: jumpa si misya masa tunggu dr farah...huuu~....tiba2 jumpa hilang skit gemuruh aku:D

6 ulasan:

nana berkata...

nama ku ader..hehehe

~wah..pasni pakai braces r..heeeeeeeeeee

lovelyadibah berkata...

huuu~..yes..kamu ada dalam hidup ku okeh :D..hahahaha~

tau xpe..scary wei...huuuuuuuuuuuuuu~

Tanpa Nama berkata...

Salam,

Search pasal braces,jumpa plak blog ni.Nk tanya mcm mana 1st dptkn treatment di fakulti pergigian UKM?Hanya utk student je ke or outsiders bleh jugak?

Klau outsiders bleh,hanya utk kes yg teruk shj or apa2 kena jumpa doktor dulu?Sbb gigi saya xlah teruk sgt tp 'jo' ckitlah.


Eina

lovelyadibah berkata...

wslm,kalo bukan student UKM pun boleh dapatkan rawatan,just daftar nama kt klinik pergigian fakulti pergigian then nnt diorg panggil.

gades gile musicc!! berkata...

salam, berapa kos untuk buat braces kat fak pergigian ukm if kite student ukm ek? mahal tak?

Aitul Akyuan berkata...

Salam, brp lame ye waiting list kat ukm?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX