Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Sabtu, Oktober 23, 2010

time out!!

ok2..aku rasa aku perlukan blog aku untuk aku rasa lebih gembira setiap hari..hahhahaa~..thanks blog for always being there for me when i need u the most..hahahahahaha~

ok2..skrg nie aku kt rumah having the best time of my life at home...online!!hahahhahaa~...yup..cinta sgt dgn internet sampai rasa kalo xder internet leh mati..hahahahahahahahaha~...oke..xkan la aku mudah sangat nk bunuh diri..

berapa byk kali ok2 da??hahahaa~..

aku rasa bersyukur bila sebenarnya kita xperlu la nk rasa bersalah sbb jadi diri sendiri..
aku rasa kita xperlu jd lain hanya untuk 'in' dalam satu2 klik..
sori kalo ada yang terasa..bende nie mmg lumrah kot..mayb the reason aku cannot in mana2 klik pun..sbb aku mmg malas nk jadi org lain hanya sbb nk masuk mana2 grup..huuu~

aku rasa when aku hepi itu yang paling penting..[pendapat aku yer suma, so kalo xsuka xpe]

2 ulasan:

faRa_diLa berkata...

hai dibah

tau tak apa bagusnya kalau ikut gaya kau ni. semua tmpt kau leh go on. hehe. takde la rsa nak buat geng ke. semua geng kau leh masuk. that's better. org kalau buat2 geng ni lama2 org lain x suka.

ok, just be yourself. itu lebih baik.

take care!

lovelyadibah berkata...

huu~..talking from experience kot..kadang2 rasa sangat jd loner..but then hey..yg penting aku hepi~..hahahahahahahaha~

thanks for the support dearie~..

aku soka!!:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX