Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, Disember 23, 2010

CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!



pe nie??pe nie??hahaha~..memula tgk pertandingan nie ingt pe tau..ingat makeover makeup..hahahahah~..over kt situ~..perasan la suma pasal wedding and engagement:)

memula pg nuffnang..tgk sapa yang jenguk2 kita nyer blog nie..ececeh..perasan la ramai yang datang :P then tgk la satu2..then jumpa blog nie :) comel sangat gaun vera wang wt untuk marion caunter..hahaha~..leh wt post lg pasal marion nie :)huhu~..heart sangat !!!


then nmpk contest nie..:) mcm seronok jer ..kalo dapat la..huuu~..dh byk contest i masuk,tp lum ada rezeki lagi..uhuks!


so kita try je la..mana la tau..korang nk tgk x header blog nie berubah??hahaha~..simple je ea header dier..sedey!!hahaha~..yela wt blog pun untuk suka2 and dapat kawan2 bloggers yang comel2 macam korang suma:)eceh!gituww~..harap2 cik sri tukang wt contest leh baca post nie dan nk ubah blog kita nie..please2..cian kt blog nie..huuu~...:)


hadiah untuk pertandingan nie ialah FULL BLOG MAKEOVER!!!hahahaha~..seriously korang!!t kalo i menang jangan xperasan plak..[ok2..lum paper lagi dh berangan..]


mcmana ea full blog makeover 2??hahaha~..aku nie pun mana reti ..meh2 kita baca..
daripada header ke footer,background blog,background blog,background sidebar title, chatbox skin 


tp kan yang penting dier ckp kiranya personalised r..dalam dunia nie mmg ada sorang jer ada header mcm 2..hahaha~..[excited plak!]


dan lg satu yang wt kan i lg excited nie..ada HADIAH MISTERI..hahaha~..lagi la kan..walau apa pun hadiah nyer..mesti best kan kalo dapat:)



syarat2 penyertaan :)

1. Buat satu entry bertajuk CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!-checked!!
2. Sertakan banner contest dalam entry anda dan link ke cicakdanlelabah-checked gak!!

3. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan banner contest dekat sidebar juga..-ok!

4. Anda mesti tag 2 orang minimum. harus inform kawan anda yang mereka telah ditag ye..- saya nk tag sapa ea??nk tag fara n afiq la:) eh korang2 yang lain nk kena tag ckp tau..hahaha~..-

5.last skali kena bg link kt sini untuk senang cik sri nk jejak kita blk atau boleh jugak private message dekat FB dier :)


dh bis:)hahaha~..agak2 dapat ke ea??hahaha~

tarikh tutup penyertaan 1jan 2011:) meh2 kita join k..t best dapat blog makeover :)

3 ulasan:

apeyx berkata...

ape ni ? ape ni ? mane link nye cik adibah oit

sri berkata...

hai dear, thanks for joining!!

heeh good luck k!:D

lovelyadibah berkata...

afiq: hahaha~...

sini la link dier

http://cicakdanlelabah.blogspot.com/2010/11/contest-nak-menang-header-dan-blog.html

ok,g wt sekarang!!:)



cik sri: huuu~..welcome.mesti ramai yang lagi comel kan??thanks :) t kalo susah2 nk pilih,pilih je i..hahaha~..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX