Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Ahad, Disember 05, 2010

review cerita "Ngangkung"

salam untuk suma kawan2 dba yang comel:) hari nie dba mula kan hari dgn wt post baru kt blog nie :)hahahah~
xpela kan..sekali skala..time ada menda nk cter,cter je la :)


hari nie nk cter movie yang aku tengok dgn tunang-to-be..hahaha~..suka la kan..hahah~..dier yang beriya ajak g tgk ngangkung..walaupun dier sedia maklum yang aku nie penakut..hahahhaa~...dier ckp ramai yang suggest dier g tgk cter 2..dier kata pelik, ramai je yang tau dier nk g tgk wyg...hehehehehe~..sapa la agaknya yang bgtau??hahahahahaha~


cter ngangkung nie mmg tema nyer komedi seram..tp aku nie mana leh seram2 nie..aiyooo...


ok2..xpayah banyak membebel..teruskan je dgn review:)


citer ngangkung nie pasal 3 orang sahabat..wan,tasnim n sam[hahaha~..aku xingt nama watak yang sam bwk]
tasnim n wan nie mmg sll ngangkung..btw,untuk mereka2 yang xtau ngangkung 2 pe..ngangkung nie mcm g tggu hantu bg nombor ekor..huu~..nauzubillah..minta jauhla kan...


memula sam nie mmg taat pada agama,kira xmen la ngangkung nie...tp sangat miskin..dier terdesak sbb isteri dier asyik merungut jer..so dier wt keputusan nk mengangkung gak dgn kawan2 dier 2..then 


hantu2 ada bg no..tp salah..diorg susah hati..pastu suma wang taruhan dh hilang..[dh kata berjudi..adoihai..jangan wt tau kawan2]


isteri si sam 2 dh tau..dier melarang keras..tp si sam nie degil..dier ada wt keje kt kelantan..kebetulan kawan dier si tasnim nie ckp la kt kelantan nie ada bomoh yang hebat..leh bg mcm2..dier wt boo jer..


then ??dapat k sam jumpa si bomoh yg hebat kt kelantan 2??kaya k diorg dari mengangkung??hahaha~..2 korang kena g find out sendiri la yang oi:)


review aku pasal cter nie..huurrmm...mcmana nk ckp ea??aku part2 yang seram aku xtgk screen..tp yang lawak mmg lawak abis la..ko leh related dgn lawak dier...eventhough watak wan yang dilakonkan oleh angah...[no heart offend..aku xberkenan dgn angah raja lawak 2..] aku mcm xleh nk related sgt..huuu~...


so kalo korang jenis penakut mcm aku nie,dun worry..takut 2 xla byk mana..n hantu2 dier xseram..cuma aku jer yang byk terkejut..hahahahah~


so pe lagi??g la ajak sapa2 g tgk ngangkung :)


kedit dari sini:)

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX