Cari Blog Ini

Jumaat, Disember 31, 2010

sapa pegi kawin iedaya??nk jumpa2..hehe~

ok..nie  post yang xla panjang mana pun..huu~..just nk ckp..i nk jumpa bloggers2 yang datang masa daya kawin t..hehe~...gather2 :)

so sapa pg??:)jom jumpa..then amik gmbr sesama..hehehe~

Khamis, Disember 30, 2010

tahniah harimau malaya :)

ok2..walaupun aku xsuka sebenarnya t jumaat cuti sebab aku ada appointment gigi..tp aku tetap berbangga pasal harimau malaya dah dapat genggam piala suzuki cup :)sangat suka kot :)hehehe~...

hehehe~... meh kita layan gmbr2 yang jatuh cinta..hehe~..dh kata pmpuan suka la dpt tgk adik2 men bola..[ye..adik2..sbb diorg lagi muda dari aku..huuu~]

suka je kan si kuna~

barisan pemain :)
orang kajang nie :)hehe~

Rabu, Disember 29, 2010

mari layan~ :)

nie adalah gmbr2 di sekitar pertunangan kak pijat :) hehe~

sila layan gmbr :P

hehe~..aku je kan yang tgk kamera :P
kak pijat yang selamat bertunang :) tahniah kak!!
nmpk sangat segar :P cantik2:)
hehe~..tengok 2 kt website dier ..haha~
haha~..maafla..byk kepada kitorang yang excited amek gmbr..paper pun nk ckp selamat bertunang kepada kak pijat :)

nanofiltration yang memeningkan~

salam semua:) hehe~..hari nie i nk cter skit pasal lab work yang memeningkan.....kalo xtulis,makin serabut kepala nie nk pikir..kan blog nie macam diary kita yang kita sangat sayang :) oleh kerana mmg dh berazam tinggi nk abiskan lab work dalam semester nie..so semester nie mmg xder r nk pkir sangat pasal nk tunang k kawin g..hehe~...tp i tetap suka pg majlis kawin dan tunang orang lain :P


sebelum korang lagi konfius dengan pe yang aku nk tulis..meh aku bgtau pe yang sangat2 merisaukan :) 


1. semester nie mmg lagi pendek dari semester yang lagi satu..semester nie da dalam 19minggu dan betul cakap cik iqa..mmg suma t selaras bulan 9 untuk semester depan..huuu~...Ya Allah..tolong la permudahkan perjalanan aku untuk abiskan master yang tinggal skit jer lagi..walaupun nmpk mcm tinggal skit,tapi nk abiskan 2..hanya Allah je yang tau...


2. untuk memulakan stage 2 nie,aku perlukan nanofiltration membrane untuk menapis garam yang ada dalam sample aku t..sangat merisaukan sbb dalam journal berlambak2 orang guna,tp bila search kt internet pasal manufacturer dier xtau kt mana plak...nk tau x pe dier??


nama : NF 70 
manufacturer : Dow /Filmtec


sampai skrg aku buntu..t nmpk gaya aku kena start tanya by emailing orang2 yang penah guna kt journal2 nie..


3. harap2 aku dapat habiskan dalam sem nie..sbb biasiswa aku hanya mampu tanggung sampai hujung sem nie jer..kalo xabis gak..kena r kuar duit sendiri untuk abiskan master nie..oh nO!!


4. aku nak keje..hehehe~...[ok2..2 dh main2..ngeh3]



paper pun,kena huawaiting!!!:)aja-aja fighting!!

Selasa, Disember 28, 2010

adat merisik :)

hurm..lama dh xblogging..nk blogging..tp tertahan2..hehehe~..ada x alasan mcm 2??


hari nie nk share pasal adat merisik :) most of the info dari sini..


adat merisik nie selalunyer orang dulo2 wt untuk bertanya pasal gadis yang di idam2kan menjadi suri hati si jejaka :) yela,dolu2 orang2 nyer suma pemalu..hehehe~...[okeh2..bukan maknanya orang sekarang xmalu..sila jangan sentap..heee]


selalunya t diorg akan bagi cincin tanya..heee~..[dl sll ingat cincin tanda..hehe..salah rupanya..]


upacara nya[hish..dh macam pe panggil upacara] sll kejap jer..just tanya2..kalo ikutkan dl2..ada pantun...baru meriah kan kan??heee~..


mcm nie la lebeh kurang cincin nyer..
2 jela dl..nk sambung wt lab..heee~

Jumaat, Disember 24, 2010

makanan yang sesuai dimakan selepas cabut gigi:)

hahaha~...ini serius kawan2!!!hehehe~..




kenapa kah??ye..cik dba nie gatal nk pakai braces..huu~..ntah sempat xcabut time kawin..[leh x nk cabut braces time kawin pastu pasang balik??hehehe~] t kalo korang datang time aku kawin t,jangan tegur..hahaha~..kang ada yang hilang gigi..hahaha~


tapi kan..cik dba sangat la kuat makan..hahaha..xpercaya??sila percaya..nmpk jer kurus,sebenarnyer buncit..hehehe




hehe~...mari kita tgk pe yang cik dba jumpa kt pak cik google..:)


Haruskah saya menukar tabiat-tabiat persendirian atau menolak setengah jenis makanan?


Ya. Kurangkan memakan gula-gula, chips dan air soda. Makanan yang manis dan berkanji menghasilkan asid dan plaque yang akan menyebabkan reputan gigi dan penyakit gusi. -ala..sangat suka kot manis2 nie..:( 


Makanan-makanan yang keras seperti epal dan lobak merah haruslah dipotong kecil sebelum dimakan. -dh macam kanak2 la..hiks!


Halangkan dari menggigit kube ais, menghisap ibu-jari, menggigit bibir, dan menolak lidah kepada gigi.-owh..really??


ok nie dari lain plak :)




* Elakkan terlalu kerap mengudap dan menghirup sesuatu-mengudap 2 pe ea kawan2??
* Hindari makanan yang boleh terperangkap di alur dan lubang gigi untuk jangka masa panjang. Contohnya, kerepek, gula-gula atau biskut. Sebaliknya, makan makanan yang mampu memberikan perlindungan kepada gigi seperti keju yang berdasarkan beberapa kajian mendapati, ia membantu mencegah kaviti.-keju??hurm..roti keju!!:P
Begitu juga dengan, buah-buahan dan sayur-sayuran yang meningkatkan aliran air liur dan; kopi tanpa pemanis, teh serta gula-gula getah tanpa gula yang menyingkirkan partikel makanan.-huu~..mana nasi nie???lapa la mcm nie..huuu~..

uwa~...cepat la pakai pendakap..pas2 nk senyum puas2 masa sanding..heee~

Khamis, Disember 23, 2010

persandingan marion caunter dan SM Nasaruddin :)

huuu~...bila dba wt entry pasal akad nikah marion caunter..ramai btul yang singgah blog dba nk tau baju nikah marion caunter yang sangat comel 2 :) thanks peeps!!:)

meh kita tgk gmbr merpati dua sejoli nie :)
dari sini

dari cik cicakdanlelabah:)


wah :) berseri2 mereka nie:)

err..xtau la pe nie sebenarnya..mungkin suasana majlis 2 :)

sesi potong kek :)

korang tgk kek!!:)
huuu~...mmg xder harapan la kan aku nk pakai macam nie:)

CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!



pe nie??pe nie??hahaha~..memula tgk pertandingan nie ingt pe tau..ingat makeover makeup..hahahahah~..over kt situ~..perasan la suma pasal wedding and engagement:)

memula pg nuffnang..tgk sapa yang jenguk2 kita nyer blog nie..ececeh..perasan la ramai yang datang :P then tgk la satu2..then jumpa blog nie :) comel sangat gaun vera wang wt untuk marion caunter..hahaha~..leh wt post lg pasal marion nie :)huhu~..heart sangat !!!


then nmpk contest nie..:) mcm seronok jer ..kalo dapat la..huuu~..dh byk contest i masuk,tp lum ada rezeki lagi..uhuks!


so kita try je la..mana la tau..korang nk tgk x header blog nie berubah??hahaha~..simple je ea header dier..sedey!!hahaha~..yela wt blog pun untuk suka2 and dapat kawan2 bloggers yang comel2 macam korang suma:)eceh!gituww~..harap2 cik sri tukang wt contest leh baca post nie dan nk ubah blog kita nie..please2..cian kt blog nie..huuu~...:)


hadiah untuk pertandingan nie ialah FULL BLOG MAKEOVER!!!hahahaha~..seriously korang!!t kalo i menang jangan xperasan plak..[ok2..lum paper lagi dh berangan..]


mcmana ea full blog makeover 2??hahaha~..aku nie pun mana reti ..meh2 kita baca..
daripada header ke footer,background blog,background blog,background sidebar title, chatbox skin 


tp kan yang penting dier ckp kiranya personalised r..dalam dunia nie mmg ada sorang jer ada header mcm 2..hahaha~..[excited plak!]


dan lg satu yang wt kan i lg excited nie..ada HADIAH MISTERI..hahaha~..lagi la kan..walau apa pun hadiah nyer..mesti best kan kalo dapat:)



syarat2 penyertaan :)

1. Buat satu entry bertajuk CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!-checked!!
2. Sertakan banner contest dalam entry anda dan link ke cicakdanlelabah-checked gak!!

3. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan banner contest dekat sidebar juga..-ok!

4. Anda mesti tag 2 orang minimum. harus inform kawan anda yang mereka telah ditag ye..- saya nk tag sapa ea??nk tag fara n afiq la:) eh korang2 yang lain nk kena tag ckp tau..hahaha~..-

5.last skali kena bg link kt sini untuk senang cik sri nk jejak kita blk atau boleh jugak private message dekat FB dier :)


dh bis:)hahaha~..agak2 dapat ke ea??hahaha~

tarikh tutup penyertaan 1jan 2011:) meh2 kita join k..t best dapat blog makeover :)

saya xsuka road bully!!

hurm..selalu je nk post benda nie kt blog ..tp bila teringat nk post mesti time driving..hahaha~..dh kata road bully..haha..mesti la teringat masa driving jer :P


untuk pengetahuan kawan2..saya bawak kete g UKM setiap hari :) yes dengan tiara kecintaan saya itu:)huu~..


hurm..meh kita lepas geram kt blog pasal road bully nie..hahahaha~


rasa sangat2 la unfair kan..just sbb aku bawak kete yang comel mcm 2..korang yang lain..(esp lelaki la..)suka nk bully kitorang yang pmpuan nie..jalan 2 dh elok2 ada 2 lane..ko nk gak himpit2 kan..huu~


dh la masuk 2 men paksa2..dh bagi jalan pun still nk himpit2..hish..kadang2 mmg xfaham la..pelik tau..orang lain leh je bawak kete diam2 kat satu lorong ko xleh...tensi tau!!


kalo yer pun aku nie bawak slow k hape k..xleh nk jalan leklok pas2?hish..


itu satu,ada lagi satu yang aku xfaham..
if nk tukar lane 2,perlu k tiba2 nk tukar dpn kete comel aku nie???:( sedey tau..tiba2 tukar lane dpn aku..padahal blkg kete tiara nie xder kete pun..huuuu~...


ok..tue jer..

Selasa, Disember 21, 2010

infografik perkahwinan :)

pas tgk cik anaztasia nyer recent post :) pasal infografik perkahwinan nie..:) sebab dier sangat comel dan sangat infomatif pasal perkahwinan,dba tertarik nk repost blk.. :) t leh cari2 bila diperlukan :)

sumbar dari encek adlan khalidi
thanks cik anaztasia for sharing :) really hope ur fbil selamat and cepat sembuh~...

jujur dan setia~..

kenapa ea nk tulis pasal nie???hurm..rasa2 nya sebab mcm byk je cter2 pasal pasangan yang sedang bercinta k atau dh kawin k yang berlaku curang terhadap pasangan diorang...[ok..korang nie general tau..xmelibatkan sapa2 pun...]


aku rasa benda yang penting dalam satu2 hubungan ialah jujur dan setia...hurm..mungkin lain orang lain pendapat..terserah la..


sebab apa aku cakap mcm 2??


1.bila kita betul2 ikhlas bercinta dan berkasih sayang dengan seseorang yang kita panggil pasangan kita,aku rasa kita akan rasa kita xperlula rasa nk ada macam dinding pemisah dengan dier..betul x??


2. kita kan dh pilih dier atas sebab serasi k atau ada jiwa dengan dier..kenapa kita kena ada rasa nk suka kt orang lain plak kan??


3.jujur 2 bukan la maksud nyer dedahkan segala smpai leh wt dier ubah tanggapan terhadap kita,tetapi jujur dalam perbuatan kita,percakapan kita..bukan nyer salah pun nk ckp dengan sapa2 pun kan??yang penting cara kita dalam sehari2..


4.setia itu selalu tercabar bila kita jauh dengan pasangan kita..mula la kita nk cari yang lain sebab rasa sunyi atau bosan..tapi, kenapa kita perlu nk rasa cari yang lain??bukan kah sekarang nie dah banyak teknologi yang leh rapatkan hubungan jarak jauh??


5.tapi aku rasa nk tambah satu lagi elemen dalam perhubungan nie..kepercayaan..hurm..napa??terus terang aku xsuka sangat orang yang susah nk percaya aku..kalo dh xleh nk percaya,kenapa perlu teruskan hubungan btul x?? 


macamana pun,sebagai perempuan..kita kena la ingat jangan la mengharap sangat pada seorang lelaki..bukan maknanya aku menghasut korang supaya jangan percaya laki k hape..tp be independent..sentiasa ada give and take k..baru la korang akan rasa bahagia:)


kalo post nie mengganggu korang sori..hanya luahan perasaan

Isnin, Disember 20, 2010

review majlis wedding kak yah belah laki :)

semalam ptg adalah majlis bertandang untuk kak yah..:)so i sangat suka baju dier dan kek dier :)huuu~

meh kita layan :) nie suma dari kamera sepupu dba :) i nyer hset dh xleh amik gmbr..:(

dari sini
comel:) huu~
comel x baju diorg??:)


suka!!!:)
ibu angah n me :)

tron legacy~

hahaha~..saya sangat suka filem nie..:) napa??owh..saya suka gadget2 yang ada ciri2 futuristik nie..hahaha~...semalam adalah hari yang best!!hang out dengan kawan baik sememangnyer terbaik!:P

then g tgk wyg nie..:)hahaha~..seb baik xtgk hantu mak limah balik kampung..hahaha~...sori to fan cter 2..bukan nk ejek tapi i nie penakut la nk tgk cter seram..

ok2..pe yang best pasal cter nie??

1.aku suka kasut tinggi ada program nie..[orang dalam dunia digital 2 dipanggil program..huu~]mmg kiut habis la..[bagi aku la~ :P]
dari sini
sila abaikan yang lain:) tgk heels jer..hehehehe~
dari sini
yang nie plak diorang kuarkan pas cter nie kuar..xguna pun dalam tron..tp comel gak :P

2.aku suka pakaian diorg bila ada lampu..hahahah~..sangat jakun oke!!hahaha~

dari sini
mcm nie ar lebey kurang..kalo korang nk tgk lagi,pe tgk cter nie kt wyg...hehehe~

3.kenderaan dier...fulamak!!!gler best!!!:)hahaha~...jakun lg..maaf yer kawan2:P over plaks:P

dari sini
dari sini

4.mungkin yang len aku xperasan sgt paper kot..sbb term2 komputer dier sangat la xfhm..eceh!!

sapa nk tau pasal sinopsis nie leh g kat sini :) hahaha~..tetiba malas nk wt review...sori ea..:P

Ahad, Disember 19, 2010

baju-baju yang dikenan..eceh:)

saya mahu!!ok~..saya tau mesti korang dh penah tgk gmbr2 nyer..so saja nk post untuk simpanan diri sendiri :)
dari qudyn

dari rizalman


dari zery zambry
dari rizalman tp amik kt sini

dari sini

25 facts about me

morning sunday!!!:) i've been tagged by miss padie..one of my sister bff :) since i have nothing better to do than surfing the internet in early in the morning..lets hear 25 facts about me kay...

1. i love myself,family,friends :)

2. love being in love..hahaha~..dont puke people!!:P

3. i am really not good in making long sentences or long post..because mostly because i've run out of ideas:)

4. sumtimes i have confidence issues..seeing other people much much more bigger than u seem hard to be confident with what u do right?

5. love to have my lappy with me all the time..

6. love to read B2B's blog..they are the best..hiiiii~..

7. right now i am really into wedding and engagement party..u can say 'berangan la' hahaha~..love into how to DIY stuff for the events as well :)

8. i look up to those people that respect themselves..:)

9. i really want to be somebody in the future..without trying to be anybody's wannabes..amin~

10. for me,life is about choices,u must know how to choose well to be living ur life ...huu~..being wrong was never should be regreted,but to stand up and learn the mistake to never do it again ..:)

11. i have my precious tiara:) love it !!:)

12. thing that i hate the most is when people judge u simply because of one thing without taking any other...it is simply unfair for me..huu~

13. i love to sleep around 10.30pm every day..if i don't get sleep by that time,i hardly can sleep..huu~

14.i hate ride motorcycles..hahaha~..i have 'princess issues' LOL!!

15. i have beautiful sisters..hahaha~

16. i have two phones..one is for my friends..another is for my soul mate..:)

17. currently i hate to eat because i have ulser in my mouth due to the removing teeth last week..huuu..it's hurts!!

19. currently i am a master student in food science..hopefully can finish my study by the end of july next year..amin~..

20. i love pink and white!!it just me:)huuu~

21. i am more to sweet thing people!!:)love everything that sweet,nice and lovely :)

22. i have good friends that i can rely to...love them very much!:)

23. i hate to fight..it make me look ugly!!

24. love to update about friends:)

25. last but not least, i have my sweet blog to let out everything that cross my mind that i want to share with all of u sweet people!!:)muahx..xoxoxoxoxo

Sabtu, Disember 18, 2010

dissappointment:(

right now ,supposely i've been in a bus to north to attend my friends weddings..huuu~...*sob3* i can't imagine how sad  i am to not to be there...why??my mother said it was too far from here..hurmm....

to abg nazri and kak yaya...i wish all the best to both you..and have a merrier life and may Allah bless u guys..:)

to mel..uwaaa...i've seen ur wedding photo from ur OP..very cute indeed...i wish hard i can be there to see u in ur big day...i wish u all the best and have a lot of kids..hahahaha~...

lots of love from me...:)

Jumaat, Disember 17, 2010

Azam Baru 2011 :)

awal x wt resolusi tahun baru???hahahaha~...


nie adalah dorongan dari cik fara yang wt entry pasal tahun baru..huhu~...aiyoo..tp saya sangat la tak pandai dalam writing post yang panjang2 mcm dier..[ok..rasa sangat rendah diri kt situ...:(]


anyway..mari kita tulis pe yang kita nak jer ...shall we??:)


resolusi tahun baru..i mean untuk tahun 2011:)


1.saya mahu abiskan master saya dalam tahun depan!![whoa..cakap mcm senang ea..hahaha~..amin3..fuuuhhh...biarla abis dalam tahun depan gak...fuuuhhhh...]


2. saya nk keje:) hahahaha~...sebenarnya dah lama jeles tgk kawan2 leh g shopping mcm2:) tp tahan jer..eceh!!suka je kan nk shopping...:)


3.saya mahu pe ea??hahahahaha~...nk ckp tp malu la :) [eceh! gedik kt situ!!] insyaALLAH..harap2 dimakbulkan TUHAN..aik?? tiba jer...bak kata dato siti nurhaliza..biarla rahsia..eceh..rahsia la sangat :)


4.saya mahu renovate rumah famili saya kt cheras 2:)huuu~...sapa mahu sponsor???t i review nama korang kt blog...hahahahahahahahahaha!


5.then nk sambung pHD...hahahahaha..td ckp nk keje then skrg nk smbg belajar plak??hahahaha~...nie resolusi tahun lain la kot..:)


6. saya mahu iphone!!huuu~...suma orang kalo amik gmbr pakai handphone pakai BB atau iphone..aku??handphone yang ada camera 2.1 megapixel jer..hahahahha


7.ok2..saya nk ada kete baru...whoa...nie sapa bg kt i,mmg i lap u terus la..hahahah~..[eh,nie dh bukan resolusi nie,dh jadi wish list..hahaha]


8.saya nk jadi seorang anak yang taat pada agama, ibu bapa dan negara ..eceh!


9.saya nk jadi putih...ada x rawatan terus jadi putih???huhu~...xbersyukur langsung..xpela b dh putih..at least ada contra ea??:(


10.saya nk jadi bilionaire..:) pastu nk wt wedding macam marion caunter..leh??


hahaha~..comel x azam baru nie?? cepat ckp comel!!:P

akad nikah marion caunter~

first bila tgk review cik belle pasal pernikahan marion caunter..trus terpikat kt pakaian nikah dier..dan dapat tau dier pakai baju dari rekaan rizalman :) so suma nie gambar dari facebook rizalman :)

cantik kan veil dier??

sangat2 kiut!!!:)

i heart baju dier :)


korang tgk tangga..sweet!!
ok...terpegun!!!
if nk tgk lg..leh pergi kt facebook rizalman tau :) sangat suka baju dier :)cantik!!!

10 jurusolek terbaik perkahwinan :)

ok kawan2..yang nie dba nk share dari majalah yang baru dba beli td ..majalah glam..majalah yang tebal tapi murah jer..rm8 :) tertarik dengan artikel nie...leh share dengan korang suma :)

10 jurusolek terbaik perkahwinan

1. Sheng Saw...-ok..actually,nie baru first time dengar nama dier...tp rasanya dier dh popular dalam industri nie..hahaha~...dier sangat terkenal di kalangan artis bukan melayu dan untuk wedding bangsa cina la kot.. :)

2.Khir Khalid ..- xjumpa website dier..huu~..hanya jumpa facebook account dier jer..:) so dalam majalah glam nie ckp khir khalid mmg terkenal dengan tatarias neutralnya..:)

3. Razlan Bahari ...- ok..dierr nie pun xjumpa blog rasmi...huu~...i guess dier terkenal within the makeup industri very well..sbb bila search nama dier..ramai rupanya dah quote nama dier in makeup review..:) kalo ikut majalah nie razlan bahari suka dengan stail moden,minimalis dan manis.:)

4. Nurul Shukor..-ok..akhirnya..saya kenal orang ini...[kesian pada diri sendiri..xkenal sangat dengan jurumekap...] tau dari jurumekap kak nawal salima punya blog..sbb dier ckp nurul shukor nie sifu dier..kira pangkat besar gak la si nurul shukor nie :) rupa2nya nurul shukor nie dah 16 tahun dalam industri makeup nie ..:) dan dier dh byk makeup kan artis yang terkenal macam dato siti nurhaliza dan ziana zain.

5.sue cantik...-wah..rupanya yang makeup kan nawal masa bertandang 2,bukan calang2 orang...[ok..down sbb jahil...] trademark sue ialah 'as sweet as princess for solemnization or glamor and regal for reception' ...

6. ayang kamell -yup..nie dba penah dengar gak :) mengikut majalah nie ..ayang kamell mengambil masa hampir satu jam untuk menatarias bahagian mata sahaja :) wow...sapa2 yang suka  nk stresskan mata dier boleh r consider ayang kamell..

7.saidatulnisa - ok,kalo xsilap saidatulnisa yang makeup kan untuk raja farah nikah baru2 nie :) dier lebih suka menekankan seri pengantin daripada tatarias yang berlebih2an :)

8.ezral nordin - dier ckp kt sini sebelum sesi solekan ,ketulan ais dipedap pada muka untuk menyurutkan sembap..dan rawatan muka perlu dibuat tiga bulan sebelum pekahwinan :)

9. tiar zainal - ikut majalah nie,dier ckp tiar zainal nie suka tekan kan pada mata :) supaya nmpk timeless :)

10. najeeb azami- wow..kalo tgk kt blog dier..dier makeup kan dato siti nurhaliza..n fazura :) hebat kan??:)

kalo korang nk tgk artikel nie dalam majalah 2..leh cari nama majalah GLAM..cover page gmbr marion yang comel 2 :)harga sangat berpatutan rm8 jer :)

kredit dari blog sheng saw

p/s: korang kalo perasan..suma nyer lelaki..ada sorang je pmpuan..huuu~...

Rabu, Disember 15, 2010

Majlis Pengsohoran Raja Sehari : Firdauz & Yasmi



huu~...ok...bg yang dh penah tgk video nie..sangat best kan??:) tp for those yang lum tgk mmg best la...bygkan korang leh turn back time ke zaman kesultanan melayu melaka..:) sangat kewl...:)

for those yang lum tgk...meh3..kita tgk sesama ea:)

video ini dba amik dari CST production :)
kalo sapa2 nk tgk video2 diorg yang len
leh g dkt sebelah kiri post and cari CSt production:)
xpun g kt sini

Selasa, Disember 14, 2010

review wedding mida and pasangan nyer :)

yay!!!weekend yang sangat best...eventhough kampung sungai batang,selekoh,perak darul ridzuan 2 adala hanya 3 jam (if bawak laju dan 5 jam kalo jalan sambil berhenti makan n macam2 lagi...hahahahaha~) dari kl...:) so me,ja,yaya and miss-gaga-malaysia OYEN..hahaha..:)having the best time of our lives..:)sangat2 heppy ok!!walaupun jalan dgn lek2 jer..:)

meh2 korang mesti nk tgk puan mida yang sangat cantik masa wedding dier kan :)
us the bridesmaid and the bride:)

cuba korang tgk bunga pahar nie..sarung telur dier mcm kulit durian :)

again:) 

hantaran belah laki untuk mida:)

love this pic:)

the four bridesmaid n bride:)

me verangan jadi bride:)


suka sangat dgn baju cik mida eh eh salah..puan mida:) meh kita layan gmbr camwhore kitaorang...
hahahaha~

comel la :)

nice taken by oyen :)

cantik kan??kredit to oyen :)

pelamin yang sgt wow!!:)

cantik kn mida ms sanding:)




kami yang datang:)

saya yang kepenatan


kami yang gediksss!!

comelnyer:)

:)

kami yang jd flower girls:)

oyen me and jaja

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX