Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, Julai 23, 2010

baik hati???hahaha~

oik2..pasal plak cik dba nie..tiba baik hati tanda soal??pelik sangat k??  [hahaha~..sila abaikan monolog dalaman]

kenapa aku nk cter pasal baik hati plak nie??oke2..mcm nie,this sunday ada kwn mintak tolong saya replace dia la..sbb dia ada hal..then dia rasa terharu sangat sbb i sanggup tolong replace dia..

laaa..aku nie pelikla kan..apa masalah dia sampai nk terharu2??

rupa2nya dia dh tanya like 10 org sebelum aku..and suma ckp ada hal hari ahad 2..

hahaha~..pastu dan2 la kan tanya aku, aku trus ckp ok..[hahaha~..patut aku ckp xok k??]
sbb aku rasa aku pun xder nk kemana hari ahad 2..aku duk kt rumah jer..

then aku rasa bukan luak sgt pun..upm jer..rumah aku lagi dekat dgn upm dari ukm..alangkah ukm pun aku sanggup ulangalik..nie kan plak upm..

huuu~...tapi biasa la kot..aku nie mmg dikategorikan baik..sbb sll tolong org..[motip puji diri sendiri???giler k pe??]

hahaha~..aku rasa biasa jer uolls..
yg pntg kita tolong menolong..hahaha~..

moral of the story:kalo leh tolong, apa salahnyer????:D

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX