Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Sabtu, Julai 17, 2010

F.L.O.R.I.A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

hahahahaha~...pada sapa2 yang duk jauh dari bangi dan putrajaya..mesti pelik..mende la floria nie cik dba..hahaha~...

floria ini ada lah pesta bunga..ya..bunga...sangat-sangat banyak bunga!!!!:D

sapa nk tau leh lanjut leh search ok..xpun g sini...

aku kan minah bunga..harusla aku nk pg tgk..hahahaha~...dan semalam bila si ja ajak g floria..pe lagi..aku tak pikir 2 kali..hehehehe~...:D

aku pg dgn kwn2 dia masa mrsm bp..:D

han,atilia n yaya!!![mmg best la korg!!]

kitorg wt pe nk tau??[motip org nk tau pe ko wt..hahahaha]
kitorg masuk setiap lanskap jer mesti nk amik gmbr..hahahaha~..dh la gmbr nyer ntah paper je uolls!!!hahaha
pendek kata mmg mengarut jer...
aku suka jumpa ada satu abg nie,dia cat satu badan dia jadi patung..i tell u...gler fake..aku siap kaco2 dia lg..'bang senyumla' ,'hensemla abg','abg nk sign'..hahahah~..trus abg 2 gerak2..ahahaha~...lawak siot!!!!

dh abis menghabiskan bateri kamera si yaya, pg la pasar tani ..konon2 nya nk g makan..tp ntah pe jer yg ada ...malas aku..beli apam balik..tp xmakan pun..hahahaha~

then nk g solat..g la masjid putrajaya yang merah itu..[oh bukan yang masjid besi oke!!]
kan kitorg nie sopanla sangat baju2 nyer..[oh..tp masih menutup aurat yg penting...hahahahha]
so kenala pakai jubah konvo 2..hehehehe~...
aku start wt gler konon2 nyer jadikan jubah 2 macam mantel kt blkg..hahahaha~
aku rasa aku mmg btul2 loose r time 2...smpai ada makcik ckp kt ak mcm superwomen...hahahahah~

sesudah itu,kami g BBB tomyam...hahaha~..seperti biasa tomyam nyer sgt PEDAS!!!hahaha

paper pun mmg best la!!!!pas nie nk karok plak korg!!!!!!!!!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX