Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, April 01, 2011

pernah x?

salam sayang untuk semua:)

hari nie xder mood sangat nk wt keje..HAHA..mmg dah beberapa hari pun mcm nie..td meeting dgn supervisor pun mcm nk tak nk jer..ada siap ckp aku xdaftar sem nie..nk mampus:( dh la nk abis dh sem nie..tetiba dh xdaftar plak..sabo jela

then aku sbnr nyer nk kena run balik Design Expert aku yang dr ckp tetiba xder model dalam 2 dan aku nyer lappy yang rosak..sigh..paper jela..OMG!tolong jgn sapa2 sentap okeyh..nie perasaan aku jer..[payah plak nnt nk explain macam2]

so mmg byk preparation stuck..DIY doorgift mgkn akan diteruskan sbb cik puan syafa xdpt nk belikan kotak dari pph..so minggu dpn nk start wt skit2..harap2 by the time masanya cukup untuk semua orang..HAHA..mmg slow n steady..HAHA

ok2 pe yang pernah x?

korang pernah x rasa yang korang nie kengkadang malas nk pikir pasal wedding tp pasangan korang yang beriya2 dh pkir budget dan bila nk kawin??

HAHA..xder niat tersembunyi..

honestly aku mmg rasa malas dh nk pikir pasal kawin sbb byk gler masalah yang bukan pasal study yang merunsingkan aku..aku rasa aku nie dh xmampu nk jadi orang yang leh tolong orang nyer masalah..HAHA..budget orang kuat pe jer..


so progress hanya pada skil masakan dan nk beli barang DIY.hehe

hujung minggu nie jumpa cikkin, fati , nyomel..sbb nek 1 kete :P

then g rumah nizabebe kt seksyen 24 trus g bukit cerakah jumpa dgn geng bbf yang lain.t aku nk lepak dgn kakak nawal. eceh!over..:)
ahad plak g pwtc dgn encek b.g pameran pengantin malaysia untuk survey pelamin n baju..tp survey je la..HAHA..cuci mata skali..kalo ada kuiz ke apa nk join..HAHA

hepi wiken suma!:)

4 ulasan:

"cikkin" berkata...

alala..cian die..plan2 kayuh ye..=)

jumpe esok cik dba..~lalala~

LisaLisut berkata...

terbalik..i wish lelaki i more focus on wedding preps.tapi biasalah..laki.kepala dia pk wedding preps but more to money.i je yg stress pk wedding preps smpai rasa dh malas...haih...

amy fahmi berkata...

best gile bile laki yg rajin fikir. kitorang la ni due2 malas fikir. tensio weh study..tension!

lovelyadibah berkata...

Cikkin : haha xsabar!

Lisa: ntahla.die mmg berpikiran jauh skit.dier lg sibuk dok tanya org lain pasal kawin2 nie. Haha

amy: haha..tension2!! aku pun dh mls pikir.seb bek mmg minat.kalo x,lama dh cari keje:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX