Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, April 04, 2011

apala sangat dgn bloggers nie??

salam sayang untuk semua:)


memula skali dengan rendah hati nyer..nie hanya pendapat dan luahan hati ajer..


untuk pengetahuan semua, blog nie dh lama pun dba ada..since 2008 kot.leh check kt tepi blog..


dulu xder sapa kenal..xder sapa komen..


dulu pun kena paksa buat blog..HAHA..


skrg dh ada ramai kawan.semua nyer (almost la) sama nk wt preparation untuk kawin..


bila wt post, ramai dh komen..ramai dh kisah dgn apa yang kita tulis...


pas2,rupa2nya ramai kawan2 kt lab,skola,isteri supervisor..HAHA..dan kawan UKM yang tau..even kawan encek b pun ramai yang baca...


rasa popular???ntahla..secara jujurnya, dba masih lagi rasa dba yang sama..tidak la rasa dh gah dengan blog yang ada nie..dba masih lagi bercerita mengikut gerak hati..dba masih lagi rasa hepi bila jalan2 kt blog orang or komen2 dgn kawan2 kt blog yang lain...


maafla kalo ada yang terasa..dba nk cakap,i'm still the same sayang2 suma..xpopular pun..napa korang yang melabel2 bukan2??HAHA..[layankan jela aku membebel]


korang2 yang aku sayang..blogger pe pun,kita tetap sama:) janganla beza2kan..walaupun kononnyer kita nie jadi medium marketing ke apa ke..tp kita bukan alien k atau ratu pe k..


bila dba jumpa kawan2 kt bbf gathering, dba tersedar bila tgk 30++ orang yang pelbagai latar belakang dan asal yang berbeza boleh berkawan dan bergembira macam kawan baik..tiada siapa yang lagi hebat atau tiada yang tidak hebat atau loser..suma boleh bergaul tanpa ada rasa 'ko hebat,aku loser' thing..:)


so korang phm x apa aku bebelkan nie??HAHA

4 ulasan:

hana yoriee berkata...

owh..hana sgt setuju! tiada siapa yg lebih hebat mahupun loser..=)

amy fahmi berkata...

kawan seUKM. itu betul. walau lain kampus. :P

~ NANA ~ berkata...

dba...best kan jln2, baca2, n komen2 kat blog org??? hehe

btw betol ckp u tu dba, takde apa yg nak dibezakan dlm dunia blog ni :)juz keep on writing on whatever u think or like okey (^_^)

nYomeL berkata...

setuju ngan dba.. suke ini topik!
naseb baik xley like byk2.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX