Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, April 20, 2011

Door GIft -gula2

salam sayang untuk semua:) 

tau x aku wt entry berjadual..tapi salah tarikh dan waktu..pas2 kan aku duk belek2 rupanya blog aku nie guna time pacific time..apa kejadahnyer!!!uwaaaaaaaaaaa...padanla sll post tgk tarikh lmbt ..HAHA

so sila baca entry yang sebelum nyer okeyh!!sbb publish dh pg tadi tp dier kira publish kul2 pagi @_@

so gula2..hurm vendor yang jual gula2 sahaja rasa nyer mmg xder..:)tp ada b2b yang wt candy buffet :)

dan dba kenal satu jer..HAHA..

nie dari miss X. ala..dari blog when he proposed i said yes  tueeeeeeee....hehe ..

website: http://theweddingheaven.blogspot.com/
fb page:*updated* https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000132558821

meh tgk jenis2 gula2 yang dier ada :)

ada MARSMALLOWS

macaroon:)

nie ntah..HAHA

tp kan sebenarnyer kan..best lg beli gula2 yang jual dalam bekas mcm kedai runcit jual gula2 tue kan??HAHA..tp dba xsurvey2 lg..penah baca ada kedai yang heaven beli gula2 nie kt blog elya:) hehe..elya amik post link tau!!:)

http://elmoblogspot.blogspot.com/2011/02/kedai-borong-gula-gula.html kat sini leh borong macam2 jenis gula2 yang besh2!!:)hehe..tips yang best untuk beli gula2 ..g kt pasar borong!!berbaloi2 :)hehe..mcm xberapa nk membantu plak..HAHA..

next kita pegi Door gift  len plak:) coklat!!!HAHA..haih..semua nyer untuk makan:P

*updated*

the wedding heaven ada wt promotion for the candy buffet:) so sila terjah the wedding heaven ok!!:)

10 ulasan:

~ NANA ~ berkata...

geramnye tgk gula2 yg comel gitu...tp btl ckp u, gula2 kedai runcit lg besh kot...heeee

lovelyadibah berkata...

hehe..dba mmg b2b budget..HAHA..beli yang borong2 nyer lg syok kan??

Miss Sunshine berkata...

bukan dba je bajet.. kita pun suka membeli yang borong2 ni... ~MURAH~ hehe =)

cheQmOomOo berkata...

org ngn en.t plan nk bg stationeryset kat bdak2..tp ummi xnk, dia nk bg gegula jgk :D

r3bL berkata...

dear,
kalau kat KL nih, bole cari dekat pasar chowkit tu. memang pemborong gula-gula terbaik alam. apa gula2 semua ada. tak ingat nama kedai, tapi memang area pasar chokit. sila lah harungi bau ayam ikan gantung2..hehehe.. ;D

~ mizzAmy ~ berkata...

suka pink, so suka marshmallow. kuikuikui.... =P

lovelyadibah berkata...

miss sunshine: hehe~..murah dihatiku..eceh!!

cheqmomo: whoa!!bgsnyer!!:)dba mmg nk bg gula2 jer..xpela..sabo jela:)

r3bl: owh!!thanks!!i loike:)

amy: OMG!!ngada!!:P

cheQmOomOo berkata...

hehehe ok jek..lg snang kot, cuma xikot plan la~

lovelyadibah berkata...

cheqmomo:kiranya bg stationery k idok??HAHA..nyibuk je nk tau:P

cheQmOomOo berkata...

bila da mem besar xagree..xla kot.. :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX