Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, April 19, 2011

Payung Lace

Salam sayang untuk semua:)

wow br 2 hari xdpt nk online baca suma2 nyer blog dah mcm2 tertinggal:)hehe~..

ok2 kali nie dba nk jadi orang tengah lagi untuk vendor2 payung lace plak:) HAHA...last2 dba nie tukang promote orang jer..HAHA...xpela..yang pntg niat dba nk tlg b2b kat luar sana berhubung dengan vendor2 yang bagus kan??:)kira xyah risau2 dh mcmana dgn kualiti suma..sbb dba kenal diorg..dan alhamdulillah mmg bagus service diorg..:)insyaAllah..tp kan orang ckp kita berbudi,orang berbahasa:) kalo kita pandai berurusan, insyaAllah semua nyer akan jadi mudah dan senang..insyaAllah:)

ok kali nie dba list kan vendor2 yang sewakan payung lace :)

dba rasa mcm byk masa jalan2 jenguk2 blog kawan2..tp tetiba tau dua jer yang sewakan payung lace nie..sori tau..sapa2 yang nk tlg tambahkan dalam list sila kan eyh!!:)

nie miss K.I.N.A :) orang nyer lemah lembut ajor:) suka:) dier ada sewakan payung lace dier yang comel 2 :) meh tgk payung dier :) dier siap ada wt satu entry khas pasal penyewa2 yang dh sewa payung lace dier :) kt sini --->http://our-wedding-journal.blogspot.com/2011/04/gambar-penyewa-payung-lace.html

nie gmbr nyer :)

kina dba curikk..huhu~

next is dear miss dyn :) nie blog dier :) ---->http://handbagandnecktie.blogspot.com/

gmbr dier??nie dier :)

comel kan??:)
pe lg sila tanya if diorg available untuk di sewakan kan kan??:)

korang2 kalo ada yang sewa gak tp dba xletak gtau eyh!!leh kita share untuk tontonan semua:)

*updated*

cik fazura ada gak sewa dan beli payung lace - tp untuk kawasan johor bahru!:)


dari blog sini [link]
:)


23 ulasan:

~ NANA ~ berkata...

payung lace ni sgt2 comellll kan dba???

i wish i can have it TAPI hanya tinggal wish je....hukhuk

Hidayati Farhan berkata...

hehehe, saya org pelamin tu siapkan semua. xyah nak cari payung tmpt len lagi. bagus dba, try share door gift yg best pulak. kite pening :)

lovelyadibah berkata...

nana: alolo~..napa tinggal wish je nie??ce cite ce cite..:P

poyaty: HAHA..melekat nama 2..HAHA..door gift eyh??huhu~..yg 2 kalo yang mana dba kenan leh??xtau plak ada b2b yang jual door gift..insyaALLAH,dba usahakan eyh!!:)

nabilazhar berkata...

thanks diba for ur info...hihihi :)

lovelyadibah berkata...

nabila:sure :)dba hepi dpt tolong!!:)

Miss Sunshine berkata...

Aik... diba dah jadi broker payung lace pulak ye... Hihi.. Hmm, nanti nak tanya dengan mak andam... die ade sediakan tak.. Kalau takde, kena sewa dari diorang lah.. Thanks diba.. =)

lovelyadibah berkata...

miss sunshine: hehe~..bukan broker la!!:)hehe..tukang promote jeerr..
welcome!:)

didieadila berkata...

ade rmai l kan sewakan payung ni..anyway thanx for the link..mmg tgh cr pon :)

lovelyadibah berkata...

didieadila: HAHA..welcome:)ye k??bagus la kalo dba dpt meringankan beban:)

Khuzrin Kamarudin berkata...

chun la payung tu...

nYomeL berkata...

cantek betul payung lace ni kan dba.. nape la mase i kawen blom glamer lagi payung ni.. kalo x, sure i da rembat! ouhh.. xkan nak kawen balik? hahaha!

K.I.N.A berkata...

haha..lemah lembut ke?
thanks tlg promote! hehe..rasa mcm ada lg penyewa. fariha gorgeous ada gak.

p/s: bile nk belanja makan..?hahahah..;p

MIZZ SUE (asam.garam.gula) berkata...

alamak..xcari lagi pasal payung..

lovelyadibah berkata...

khuzrin: HAHA..cun sgt 2 yg jd trend skrg nie:)

nyomel: 2 la kan!!HAHA..hep..mana leh kawin lagi..leh r nk guna..kalo wt photoshoot..hehe

kina: HAHA..lemah lembut luaran..HAHA..ada k??merepek ajor..ye k?sbb rasanya penah baca yang dier dh jual kan kt mak andam dier hari 2..heee

HAHA..kena kuar dating dl dgn i...HAHA..br leh g belanja makan:)

mizz sue: pe lagi!!g terjah diorg:)hehe~

nizabeba berkata...

hehe..da rent Kina pny..hihi

~ mizzAmy ~ berkata...

bagus lah dba nie. nanti amy nak mintak tolong dba promote kasut2 amy plak yer? hehehe...

miey anna berkata...

ala...nak sewa jugakla..aci x??hehe

lovelyadibah berkata...

niza: ye k??nk tgk gmbr:)

amy: HAHA..boleh sgt!!:)t dba wt satu post khas:)

aimi: aci!!sila la pg blog diorg :)gudluck!!:)

dyn berkata...

tq diba sbb tolong promote-kan hehehe baru berkesempatan nak bw kat sini...

Faizura berkata...

Salam, sy ada jual payung lace, for rental and sale, boleh jengok blog sy, TQ..

lovelyadibah berkata...

dyn: welcome!!hehe:)sll dtg blog dyn:)hehe

faizura: thanks for the info!jap dba update kan!:)

arda berkata...

salam dibah,

nak share jap ya.

anybody nak sewa payung lace blh email saya ya. still available :)

http://ardajamil.blogspot.com/2011/08/payung-lace-untuk-disewa.html

~me myself~ berkata...

Saya nk sewa payung lace.. Ssiapa pls contact saya ya.. Amilia 0126228633 soomayli@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX