Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, April 06, 2011

Jom Berangan!!HAHA

HAHA~..tmpt paling best untuk berangan!:P 
salam sayang semua:)


HAHA...jom berangan wei!:)


aku kan suka sangat wedding yang comel kalo leh nk detail yg bukan2 2..HAHA


saya skrg tgh blank...tau x saya xleh nk fokus dh skrg nie..sejak2 g PPM yang baru2 nie kt PWTC 2..HAHA..napa la? [kejap saya, kejap aku..HAHA]


baru gatal nk tanya pasal katering..kira mmg gatal sgt dh nie nk kawin..HAHA..baru tau kalo nk yang siap dapat free catering ms nikah 2 kena at least deposit RM3100 HAHA..bestnyer business catering...banyak wooooo dapat duit..nie yang catering puteri bongsu..sedap woooooo....


naseb bek xberapa best masak..HAHA..kalo x,dh leh bukak business catering...HAHA


then g amik free photoshoot untuk PPM 2..mestila amik kan ..HAHA..masa kt PPM Shah Alam pun amik gak..so nk merasa yang kt PWTC plak..HAHA nk tgk x??adan photography yg sponsor okeyh..cantik sgt..tp kan tapi kan..RM1800 owh salah..masa kt PPM dier bagi RM1400..untuk 4 jam photoshoot n custom album yang berat 2..HAHA..


comel x?HAHA..encek sepol nmpk kurus x??HAHA


haha~..selain 2 gler nk g amik pakej pre wedding yang cino buek 2..gler ke pe??adoi hai..aku nk yang pakej nikah n sanding jer..tp dier soh depo dl untuk pre weddd....uwaaaaaaa...mcmana nk ckp xnk??aku seyes sgt mudah diperdaya...HAHA

then jalan2 kt area pelamin..ada yang menggetar jiwa..pelamin mcm SK 2 dgn kerusi sampan..[eyh?yeke nama dier 2??] baju n aksesori RM1,600..fresh flower okeyh!!HAHA..apsal la aku nie??hilang suma budget bila tgk booth2 kt situ..huu~

pas2 kan..g tgk krulmatric lagi..HAHA..OV dier RM1 ribu okeyh..huaaaaaa....murah ke x??aku pening2..tau x, si sepol dh geleng pala dah..HAHA..[kejap sepol,jap encek b..lantok r]

pas2 ada plak budak2 pakai skirt men bagpipe.korang suka x bagpipe nyer koir??fulamak kalo diorg tiup bende alah 2,lagi sakit telinga dari bunyi kompang dalam dewan..HAHA..aku mmg trus turn off..HAHA..ah,byk songeh aku nie..

aku nk berangan lagi pelis..HAHA

13 ulasan:

~ NANA ~ berkata...

dba...i pon kuat berangan...hihik takpe, kadang2 sbb berangan tu la yg akan mendorong ke arah impian kita nnti...hehe

tp my mom pesan, nk berangan tu jgn terlalu kuat sgt coz nnti akan kecewa...hehe

fani cun berkata...

hahaha...berangan je keje......xpe2..berangan dulu baru leh jadi nnt...

lovelyadibah berkata...

nana: kan kan??HAHA..mmg hepi la dpt g expo2 nie..eceh!

fani: HAHA..mmg 2 je yang best buat ms skrg nie..huu~..insyaALLAH!amin~

LisaLisut berkata...

eh apsal PPM yg u pegi semua mcm murah2 je..i g yg kat stadium melawati tu takde pn 1600 dgn fresh flower ke apa.smpai dh mls nk g PPM dh.kalau g nnt mst frust ke apa dgn yg dh di book.haish.

lovelyadibah berkata...

ye k murah??@_@ ruginyer xamikkkkkk...:(

so sama je kalo pg PPM dapat murah dengan pegi PPM tp xbook yang murah..:(

anaztasias nora aira berkata...

xde rezeki jumpa...well peveyhack pun video rm1000 hahaa

lovelyadibah berkata...

Typo: *xdpt murah

nora: 2la..murah kan..:)

cikFM berkata...

dba..dba amik ke yg photoshoot dgn bridal cina tu?? saye aritu dah letak deposit jugak 50 tp die ckp die bg mase seminggu nk pk.. skang ni tgh pk2 nk ke xnk.. mcm bez je tgk baju2 die.. hehe.. kuat berangan tau kite ni..huhu..

lovelyadibah berkata...

cikFM: ye k??2 la..bila tgk photographer melayu murah je pre- wed diorg..dba pun pkr macam malas la nak amik..HAHA..dba dpt masa 2 bulan untuk pkr..HAHA..2 pun mcm xnk gak.HAHA..

cheQmOomOo berkata...

bes2..buleh2 sila berangan lg :))

masmOna berkata...

seronok tgk dba dok berangan2 nih..time mas dah habes..pasni nak verangan pasal apa pulak eh? haha..

happy for u =)

farahfatihah berkata...

xpe, berangan itu FREE hehehe

cikFM berkata...

2bulan? lame tu die bg mase... ati mcm dah terpaut.. sbb dapat shoot outdoor n studio dgn that price.. err xtau la kite maksudkan bridal cina yg same atau x ni.. sbb aritu macam ade banyak kan bridal cina.. encik tunang cakap x kisah.. tu mslhnye.. selalu kalau shoot outdoor+studio bape erk range? pening nk wat keputusan ni.. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX