Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, April 06, 2011

Bora Ombak:)

salam sayang untuk semua:)


HAHA..nk cter pasal lain..tp ada b2b afra yang comel tanya soklan pasal Bora Ombak..so this is for you sayang!:)


ada yang wt kt Bora Ombak.orang wt engagement pun ada gak kt situ. :)


pe dier bora ombak nie??:)


cantik nyer!!:)


alamat nk ke bora ombak:)


untuk kontak diorg nie no dier.dba dapat dari renee :) 03-42516303

antara wedding yang kita tau wt kt bora ombak..:)que haidar & linda jasmin:)

hehe..dari sini[link]



whoa [link]
yang nie orang len nyer wedding:)hehe..amik dari sini[link]


whoa..mcm nie la rupanyer..ooooOOoo~
ok2 byk lg dari link 2..cantik bangat rupanya wt kt bora ombak..uuuuu~...


sapa nk sponsor kan??hehehe


nie amik dari facebook bora ombak![link]




email             boraombak@gmail.com

Website:        http://twitter.com/boraombakampang

Office:           03-42516303 (Rest. Office), 012-3113176 (Nazry), 013-6163755 (Zaid)

Location:

G1, Sport Ampang Complex, Persiaran Memanda 1, Taman Dato Ahmad Razali, 68000 Ampang, Selangor.




kalo antara b2b,mungkin akan ada..tp so far lum lg la yang..hope it answer your questions!:)muah!

2 ulasan:

~ NANA ~ berkata...

tempat ni mmg sgt ROMANTIK...

tp kan dba, dah 2 kali i pegi try makanan dia, tak brp sedap la...ngeee~

lovelyadibah berkata...

ye k nana??bestnyer dpt pg:)

owh..baca gak ada gak yang review makanan dier xsedap;) haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX