Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, April 27, 2011

teaser lagi~~!!!aku excited!!

salam sayang untuk semua:)

tau x si penjual nie ngada tau!!saja bg i excited gituewwwwwwwww~...saja je tau uuuuuuuuuuuu~..

meh layan gambar..kan korang nk gambar..ekekeke




pandai x aku blur kan??mcm xpandai je..HAHA


12 ulasan:

"cikkin" berkata...

uikk..copek laa haa bukak nye..x saba nk tgk ni..ape yg di tempah tu??

A 'n' M berkata...

tahnyeeee.....saje je wat org nebes tau tggu teaser byk2 nih...hehehe ;)

~ NANA ~ berkata...

ape ni? ape ni???? cpt buka!! hiihihi

K.I.N.A berkata...

hoit..bape byk teaser ni! cpt2 aku nak tgk!

lovelyadibah berkata...

heh..aku pun kena tggu..sekian..~..sok br sampai..ekekeke~

Cik Deby berkata...

ala isi die ape???

deby dh link u back k

ainnazari berkata...

hehehe suprise nyer dia ni tau :)))

Cik Belle berkata...

budak, apa isi dalam? haha

cheQmOomOo berkata...

sj jek..org nk tgk isi dia, bkn kotak dia :p

~ mizzAmy ~ berkata...

ya ampun... ingatkan dah bukak. rupanya baru nak pos ke? btw, tak bahaya ke address n ur phone number tertera kat pic tuh?

Miss Sunshine berkata...

main cak2 ni.... tak sabar nak tau apa isinya... =)

lovelyadibah berkata...

amy: HAHA..aah kan..jap la nk blurkan~..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX