Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, April 08, 2011

argh!!rindu kt blog:) ahaks!!

salam sayang untuk semua sayang2:)

tau x saya pening dgn post blog yang baru bertukar wajah nie..

semalam panik okeyh!!suma dh jadi celaru then jadi 1 line ajer..byk menda la yang jadi hodoh dah..-_-*

skrg nie dalam proses nk baikpulih blog..HAHA..oleh kerana saya pun xberapa nk pandai, so nie je yg mampu..pening dh nk cari link2 suma 2..HAHA..seb bek widget suma ada lg..kalo dgn widget2 pun hilang..mmg ada rasa nk buang blog jer..HAHA..ye saya mmg cepat give up kalo saya xreti..:(

thanks untuk korang2 yang bg komen!!tau korang pun xleh nk tlg sgt kan..

oh!nk cakap thanks gak kt sara sayang!!:)pandai la sara!!:)dba pun terkial2 bagai..HAHA

weekend nie patut byk je tempat untuk diterjah..tp kan tapi kan..saya xder geng nk jalan2..pas2 duit pun jadi satu kekangan gak untuk jalan2..HAHA..

p/s: xsabar nk g wedding elya!!:) dan esok nk g mandi manda dgn girlfren kt sg gabai!!:)huuu~..

hepi wiked sayang2!!!:)

3 ulasan:

LisaLisut berkata...

bestnye mandi sungai panas2 ni.nk ikut tp i period.hahahaha.no la joking.

lovelyadibah berkata...

HAHA..mandi sungai panas2??HAHA..mcmana 2??ekeke

tak pun t syorkan picnic nk kt bbf??HAHA..mandi manda gituewwwwww:)

kuKu berkata...

nadia pon skrg dah lupa camne setting2 ni..rasa kalau ilang blog leh tutup kedai la..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX