Cari Blog Ini

Khamis, Mac 31, 2011

Rindu masa aktif kolej.haha poyo

Salam sayang untuk semua:)

hari nie sibuk jd ajk pendaftaran untuk bengkel writing journal n endnote.

Walaupun hanya 30 orang, tp aku soka! Aku niat nk sijil je. Lagipun, aku nk lepaskan rindu aktif masa kolej.prinsip aku satu.aku wt keje sbb aku ikhlas bukan nk nama.n nk sijil.HAHA

xkisahla korg nk ckp pe.sbb kengkadang aku malas gak g aktiviti kalo aku rasa aku malas,aku suka gunakan term menolong. Ingt gila kuasa 2 best k?xkuasa aku.penat la. Bek aku duk dlm blek study.

Pe yg aku merepek nie.haha

aku leh tau org 2 penah aktif or x.instinct kot.HAHa.pe y aku nk ckp,diorg nie suma blur2 ayam.haha..poyo lagi.

Xpela dh bis pun.ok bye.jumpa sok.

Rabu, Mac 30, 2011

rasa rendah diri huu~

salam sayang untuk semua:) 


kali nie mmg rasa sangat la teruk okeyh perasaan rendah diri nie..rasa bersalah pun ada gak!


sbb apa??aku sbnrnyer kan leh jer kan nk rapat2 dgn b2b blogger nie sebelum konon2 berangan jadi wedding planner a.k.a b2b blogger:) sbb pe??HAHA..poyo je ayat..:P


sbb pe??kakak aku 2 b2b otai kot..segan i nk tumpang limelight akak aku 2..sapa akak aku??HAHA..aku rasa korang tau dh:) HAHA..yer nurunnawal yem a.k.a ini perempuan jujur.


masa dier kawin aku jumpa kot puan lynda,puan yaya, cik belle,si kecik, puan moose..tp kan tp kan....AKU SEGAN gler nk tegur wei!!:)sbb aku mmg silent reader diorg pun..suka sgt pasal wedding walaupun aku lum ada bf [masa 2 la..] xtau napa..diorg super duper coolll la!!:)


tp kan tp kan...time bbf t aku g jumpa diorg...mesti t diorg ckp mcm kenal aku...uwaaaaaaaaa...rendah diri nyer...mcmana la kan..


kak!!aku rindu ko!!:)


p/s: adik angkat tau..adik btul dier muda lg dari aku..ekekeke~

Selasa, Mac 29, 2011

new logo for BBF

dapat dari puan lynda:) saja nk tepek kt post baru:) nk tulis pasal promosi kt pameran pengantin malaysia hujung minggu nie..tp xder plak dier promote kt profile picture fb pameran pengantin:( ke aku yang xcari btul2??


so logo nie akan digunakan masa gathering bbf t:)


pe yang aku hrp dari bbf nie??


- meeting new and hopefully a beautiful and everlasting friendship :)
- nk tukar2 idea esp from nyomel..nk diy thing.dari hand bouquet and doorgift tp famili n friends xencouraging..sbb ckp t aku penat sorg2..
- nk belajar on how the ex-b2b experience on the wedding itself mcmana nk make sure everything at least the wedding run smoothly..
- nk makan makanan yang sedap2:) ramai yang kreatif dan yang leh jadi future vendors for my wedding..senang dh. xyah cari jauh2..g kt bbf jer
- last but not least camwhoring..haha..xtau la mcmana t kan..:)


mood: depress..kenapa??xtau..nk makan aiskerim jap g..daaaaaaa~

Isnin, Mac 28, 2011

pengantin braces

dilema..dilema..


braces dianggap imprefection bagi photographer..aku pun rasa mcm 2..hurmm..tp ada je member ckp braces cantik jer..:(


sedeyh2..pe leh wt..terserah la..aku malas dh nk pikir..dh pakai kot..xkan nk suh dr tanggalkan plak..harap2 keadaan gigi aku nie leh wt braces nie cepat cabut..kalo x,redha la dgn braces masa hari perkahwinan..best??HAHA..[mood: pasrah jela!]


penah je suh encek b pasang braces skali..so xdela nmpk hodoh sorg2..HAHA..tp dier xnk..-_-* 

tp kan..ada la teknologi braces yang leh wt translucent..cuma..aku nie leh k nk demand kt dentist UKM 2..dh la amik service student UKM jah!ada hati nk minta mcm2..huuu~..

source here[link]
kesimpulan kalo xdapat nk pasang braces translucent mcm nie time wedding t,pasrah jela nampaknyer..kena senyum cover2..:(

TAGGY thing yo!:P

Salam sayang untuk semua:)

rindu x kat i??tiba jah!nk cerita macam2..tp kan sll pun xder gmbr..rasa nk beli kamera r pas nie..mana next PC fair??nk beli kamera digital..[DLSR xmampu la noks!haha]
sebenarnya cik Lisa yang dh tag dl[sob2..xleh nk tgk blog lisalisut dh..wuwuwu] tp malas..hehe..skrg mas yang comel lagi kiut plak tag i..xde alasan lagi la kan..suma orang pun wt kot!!huuu~
mehla kenal cik Dba yang konon2 comel 2..huuu~

5 Nama Samaran
1. Adibah
2. dibs [nie kawan2 yang rapats..tp korang pun leh pggl i gitu kayh!]
3. adib [nie kawan2 matriks n skola..dl budget rugged..hahaha]
4. sayang [ahaks!geli plaks]
5. dba [nie nama skrg..eceh!]

5 Tarikh Penting
1. 4 Jan 1987 :) tarikh saya dilahirkan
2. 15 Feb 1986 tarikh encek b
3. 1 Ramadan 1432 tarikh kami declare..hiks :P
4. 11 Ogos 2010 tarikh kami gedik2 nk jadi pasangan:P
5. tarikh lahir semua kesayangan; famili, kawan2, cinta:)

5 Perkara Saya Buat Semalam
1. pergi johor
2. tgk kak ila n andi nyer majlis kawen..[selamat dh kakak aku lagi sorg kawin]
3. pg makan mee bandung muar kt muar[dpn SMS muar] sedap wooo
4. g tesco melaka 
5. Shopping!:P [eceh..padahal beli barang makanan je pun]

5 Perkara Buat Saya Happy
1. jumpa encek b
2. makan coklat dan aiskrim [yay!sama mcm mas!part makan aiskerim]
3. dapat menari..[tp berangan jer lor!kaki kayu:P]
4. bila tgk cter romantik!!best!
5. bila dapat hangout dgn kawan2 dan karok!!HAHA

5 Sebab Jawab Soalan
1. sbb suma orang wt kot..eceh!
2. rindu kt lisalisut..uwaaaaaa...apsal private blog??
3. sbb mas dh tag:)
4. rasa mcm best plak kan wt tag time semangat nk blog:P
5. rasa nk update tp xtau nk update pe..so wt tag..aci x??HAHA

5 Orang Yang Saya Nak Tag

kenapa? HAHA..saja je nk tag korang..
2 jer!:)

Jumaat, Mac 25, 2011

Serlah seri ratu sehari dengan perawatan alam

Salam sayang untuk semua!!


HAHA penah dgr tajuk post nie? Penah? Ye,dba amik artikel dari NONA bulan April:) best gler ah majalah nie.suma2 pasal wedding tau!


So, pe lagi? G beli majalah NONA cepat! Ekekekeke..


Nie petua ingin tampil cantik dgn gunakan bahan semulajadi:)


Madu! Yup!
Madu asli sgt bgs utk menghilangkan jerawat,menganjalkan kulit serta mengangkat kotoran yang menyumbat pori-pori. Dan madu nie sesuai untuk semua jenis kulit:)sensitif k normal k suma2 ok!


Kt sini ada cara yg comel utk gunakan madu:)


1. Skrub madu
campurkan sesudu teh madu dengan sedikit tepung badam. Gosok perlahan ke wajah dan basuh dengan air suam. Amalkan dua kali seminggu.


2. Pembersih madu
campurkan sesudu makan madu dengan sedikit tepung susu. Oleskan Di wajah, kemudian basuh dengan air suam. Amalkan setiap hari.


Pisang
memutihkan wajah tanpa ramuan produk kimia boleh dilakukan dengan rawatan masker pisang. Demi wajah yang segar berseri dengan cara semulajadi dan mudah didapati, buatla rawatan ini setiap hari. Caranya, kupas sebiji pisang dan lumat halus. Kemudian campurkan sesudu teh madu dan kacau rata. Oleskan selama 15minit ke wajah (termasuk leher). Akhir sekali, cuci bersih dengan air dingin.


Strawberi
strawberi yang manis bukan sahaja mempunyai nilai nutrisi yang tinggi, bahkan berkesan untuk mengekalkan kecantikan. Bagi bakal pengantin perempuan yang menggemari buah ini, buatla masker strawberi untuk menegang dan mencerahkan kulit. Caranya, buangkan daun dan tangkai strawberi, hancurkan serta pupuk ke wajah selama 15minit. Kemudian bilas dengan air mineral atau air suam. Lakukan setiap minggu:)


there you have it!moga kita suma2 kekal cantik dengan bahan yang lebih murah dan mudah:)

promosi Zaifie Zainal!!:)

salam sayang untuk semua!!:)


haha~..geram2 dgn semua kawan2..masuk peraduan the perfect kanvas la..wt tag la..tp i malas nk wt..huahuahua...xdapek nk nolong..:P


tp i nk share nie ha...memula baca kt blog kitakesitu nyer post pasal zaifie zainal..trus terjah blog kak zaifie zainal kita nie:)


i mmg dh lama berkenan..dh la dekat jer kan..idaman kalbu okeyh!:)meletup2 gitu..:P


meh baca promosi kak zaifie sempena nk dekat Pameran Pengantin Malaysia


source here [link]
suka nyer!!!:)


xsabar2 :) dh la ada gathering BBF lagi..pas2 ada wedding nizabebe lagi..wah!!penuh okeyh hujung minggu nyer plan!!:) tp minggu depan la..ekekekeke~ :P

Khamis, Mac 24, 2011

Logo banner untuk B2B selangor!!:)

salam sayang untuk kesayangan semua:)

ok2..nie bukan untuk menjarakkan k atau nk beza2 kan kita semua...it just for fun:) lagi ramai n leh suma leh kenal lebih lagi kan kalo tau dba dari selangor kan??

lagi pun sapa2 yang b2b selangor leh r amik banner nie:) kita leh jadi geng kan!!:)

psssstt..kalo belah laki korang kt selangor pun leh letak kt blog korang gak..:P hehehe~...

kita kan 1 Malaysia:)

so presenting!!:)


haha~..comel x??


Rabu, Mac 23, 2011

mari kita belajar memasak!:)

salam sayang untuk semua kasayangan-kesayangan:)


saya nk mula praktis masak untuk doorgift dan untuk makan sendiri..ecececeh..


yer...practise make perfect!:)


saya akan buat 2 resepi untuk encek b hujung minggu nie..:)


1. apam dot dot..heee..
2.cupcake coklat:) -my favourite!:)






APAM POLKA DOT -amik dari MY resepi :)



Bahan-bahan ( 45 biji Cup Sederhana Besar )

  • 3 biji telur
  • 275 gm tepung gandum
  • 200 gm gula halus
  • 150gm susu segar (fresh milk) . Boleh juga ganti dgn susu sejat
  • 3 sudu teh baking powder
  • 1 sudu teh ovallete
  • Filling blueberry secukupnya (masukkan ke dalam piping bag)
  • Pewarna & Esen Vanilla

Cara-cara

  1. Bahagikan adunan kepada beberapa bahagian & titiskan pewarna mengikut citarasa
  2. Kueh1
     Masukkan setiap warna ke dalam piping bag (atau beg plastik yang bersih).
  3. Picitkan sedikit adunan ke dalam mangkuk kertas yang telah disusun didalam acuan lompang. Saya guna acuan tart , kawan saya guna acuan apam..boleh je mana2..asalkan berlapik
  4. Picitkan blueberry filling secukupnya
  5. Kueh2
     Picitkan lagi adunan sehingga ¾ penuh.Kemudian dot dot kan dengan warna pilihan
  6. Kukus didalam kukusan yang telah dipanaskan selama 10-15 minit
  7. Jangan buka api besar semasa mengukus. Nanti merekah
  8. Boleh tukar filling (inti) apam ni dengan inti pilihan contoh : sekaya, strawberry, jem, peanut butter, coklat, orange filling dan apa2 yg anda suka.
  9. Selamat Mencuba :) --hehe..penting nie:)



CUPCAKE COKLAT --NIE dari sini

Bahan-bahan:
2 biji telur
1 cawan minyak masak
1 cawan gula pasir
1 cawan gula perang
Bahan A
1 sudu kecil vanila
1 1/2 cawan susu segar perisa coklat
1/2 cawan air campur dgn 2 sudu kecil nescafe
Bahan B
2 sudu kecil sodium bicarbonate
1 sudu kecil baking powder
1/2 cawan serbuk koko
2 cawan tepung gandum
==============================
** Topping **
1/2 cawan koko van hauten
1/2 cawan susu pekat
1 sudu besar minyak masak
Cara-cara:
  • Pukul telur hingga kembang
  • Masukkan gula dan pukul lagi
  • Kemudian masukkan minyak masak
  • Ayak semua bahan B dan masukkan sedikit demi sedikit ke dalam telur tadi berselang seli dengan bahan A. Gaul sehingga sebati.
  • Bakar pada suhu 170 degree selama 1 jam atau sehingga masak
  • Untuk toppingnya.. masukkan semua bahan-bahan ke dalam periuk, dengan api kecik panaskan sampai nampak dah ok…taruk je atas kek yg dah sejuk
Sumber resipi: fendy75@myresipi.com


wish me luck..sok nk cari bahan2 untuk wt apam dan cupcake coklat yang sedap 2:P hehehe~..:)

Selasa, Mac 22, 2011

anda memang cantik!:)

salam sayang buat semua :)


pe yang korang dh buat hari nie??:)dba mostly writing dan pening nk uruskan design expert. yes!sangat xder mood nk cari idea for wedding dan wt preparation..i guess the mood come and go. furthermore, maybe coz its the time of the month..sabo jela!


so to tell you the truth,i dun really enjoy having my menstrual time..mcm harem jer..dgn mood swing nyer ..minta clash nyer..urgh!!macam pe jer..emo jer memanjang..


so this time of the month, sangat2 la rasa hodoh dan tak cantik..:(


then what should i  do?? i guess i should goggled it on being pretty!:)


so ladies!be proud by being naturally a lady..HAHA...[grammar ke laut!]



this is something yang dba jumpa kt internet which is from forum. you girls can go here for more info :) 

Wanita itu cantik!

Allah berfirman di dalam sebuah hadith Qudsi:

"Ketika Aku menciptakan seorang wanita, ia diharuskan untuk menjadi seorang yang istimewa. Aku membuat bahunya cukup kuat untuk menampung dunia; tetapi lembut untuk memberikan keselesaan."



"Aku memberikan nyer kekuatan dari dalam untuk mampu melahirkan anak dan mampu menerima penolakan yang seringkali dari anak-anak."



"Aku memberikannyer kekerasan untuk membuatnya tetap tabah walaupun ramai yang menyerah, dan mengasuh keluarganya dengan penderitaan dan penat lelah tanpa mengeluh."



"Aku memberinya kepekaan untuk mencintai anak-anaknya dalam setiap keadaan, walaupun ketika anaknya bersikap yang menyakiti hatinya."



"Aku memberikannya kekuatan untuk mendukung suaminya dalam kegagalan dan menjadi tulang rusuk suaminya demi melindungi hatinya."



"Aku memberikannya kebijaksanaan untuk mengetahui bahawa seorang suami yang baik takkan pernah menyakiti isterinya, tetapi menguji kekuatannya dan ketetapan hatinya untuke sentiasa berada di sisi suami tanpa ragu."



"Dan akhirnya, Aku memberikannya air mata untuk dititiskan. Ini adalah khusus miliknya untuk digunakan apabila diperlukan."



"Kecantikan seorang wanita bukanlah dari pakaian yang dikenakannya, penampilannya, atau bagaimana ia menyisir rambutnyer. Kecantikan seorang wanita harus dilihat dari matanya, kerana itulah pintu hatinya, tempat dimana cinta itu ada."




bangga la kita menjadi perempuan..:) kita mmg cantik!walau apa pun~.. :)
 

Isnin, Mac 21, 2011

tengah pening translate english ke malay:P

salam sayang untuk semua:)


HAHA...ye saya sekarang tgh pening nk translate bahasa english kepada bahasa melayu..kenapa??


dba kan belajar kt universiti KEBANGSAAN malaysia..huu~..bahasa kebangsaan kita apa anak2?? ye..bahasa melayu..ekekekeke


untuk dapatkan ijazah dari ukm,mestila tesis dalam bahasa melayu:)


so tgh pening..simple english pun macam 'pe eyh??'


contohnyer...


"...highly effective fining agent for apple juice"


kalo translate


"...sangat berkesan agen perhalus untuk jus epal? "


wakakakaka


kadang2 gelak balik bila baca ayat sendiri...HAHA


2 jer:P




-tgh berpikir,nk beli box dari cik puan syafa k atau DIY doorgift??HAHA..nk jimat k nk senang??wakaka~..

Ahad, Mac 20, 2011

Contest Senyum Paling Ceria

ok2..patutnyer dah wt lama dl lg..sbb cik tie dh suh wt sblm nie..tp xwt2..:P


sampai la dh lupa pun..cik tie!!ampun tau!dan skrg kena tag dgn puan hana plak..:) so kira skali leh x??:)




mari la kita tgk pe pertandingan nyer:)

1. Follow lah blog cik namee yg best tu-DONE
2. Buat entry bertajuk Contest senyum paling ceria -DONE gak!
3. Letak banner contest kat sidebar -will do it later
4. Letak banner contest dlm entry. -DONE
5. Upload gmbr ceria kite n nyatakan nape kite gembira dlm pic tu -HEHE..ok!


haha~..
kenapa?saya rasa saya sangat hepi masa nie:) walaupun saya xsenyum secara lebar tp saya suka mulut muncung..HAHA..



6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :) -will do nnt cik namee:P


7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;)
 

nk tag sista la~

1. nadia [cikku nadia]





:) yukkkkk!!meh kita join!31/3 tarikh tutup!:)

Jumaat, Mac 18, 2011

ce cite ce cite!

ok2...sebenarnyer br tau dialog nie dari cter hantu kak limah balik kampung..[correct me if i'm wrong]


salam sayang untuk semua :)


xtau nk ckp pe..


nk ckp yang skrg nie masih lagi dalam proses surveying..


so far, encek b sangat supportive dalam semuanyer..bersyukur sangat..


kitorang bersetuju untuk tidak keluarkan belanja yang banyak untuk majlis kami nnt..dba lagi risaukan kehidupan selepas kawin..


memula mmg rasa nk sangat suma yang dba tgk kt wedding kawan2 lain..ada nie la, tue la..


tp bila pikir blk..dba nk yang sempurna dek adat dan sempurna dalam agama.


-pelamin biarla cantik dan simple..leh tambah dengan DIY thing kan??
-catering biarla makanan yang sedap dan cukup untuk tetamu kan..2 yang penting
-hantaran biarla lahir dari hati yang ikhlas.sbb nk beri pada pasangan kita
-pakaian biarla yang boleh diguna pakai selepas kawin..xperlula yang sarat2..cukup sekadar yang comel dimata..chewah!
-doorgift plak biarla yang sedap mata memandang dan beri tetamu rasa gembira


memula bila baca ex b2b yang tulis mcm nie rasa mcm pelik je kan..kenapa nk biasa2?2 kan majlis sekali dalam seumur hidup...


owh..lupa plak masa 2 tak pikir pasal budget.xpikir kehidupan selepas kawin.xpikir perancangan keluarga yang hendak dibina.






HAHA..nie la akibatnyer bila tgk blog2 b2b yang banyak wt progress...stressssssss~




-sok nk jumpa iman :) HAHA...bestnyer!:)then g cari keje kt jobDb fair!yuk kawan2.kita cari keje:) saya nk cari mata pencarian untuk dapatkan belanja kawin..heeeeeeeeee~




-currently tgh cari fabric felt!thanks to BBF.t i g terjah tmpt2 yang disuggestkan!:)then pe lagi..project DIY!!yuhuuuuu~~



Khamis, Mac 17, 2011

buttons lagi!!:)

salam sayang untuk semua :)


dba ada good news untuk sapa2 yang berminat nk dapatkan button2 yang comel mcm dalam post dba yang pasal button 2:) YAY!!hepi2!!:)

sapa2 yang blur leh pg link nie..[link]

dba g browsing pasal felt craft:) *wink2* dalam proses surveying girls!untuk pe??jeng3..:P haha~...gedik ah!

introducing ....




sayang2 suma..diorg ada gak jual felt and things craft lain!!hoyeh!!:) hepi surfing!!:)

for more info leh pg sini!!:)

suma ada~ kewl

ini post untuk luahkan rasa marah..[mesti nyesal pas post nie:(]

salam sayang untuk suma:)


kenapa nk marah sangat?? 


penah dgr PTPTN x??hurmm...xpenah??


PERBADANAN TABUNG PENDIDIKAN TINGGI NASIONAL.


tau x pe yang ptptn nie leh wt??dier leh bg hutang kt pelajar yang ingin melanjutkan pelajaran di institusi pengajian tinggi macam dba nie:)


diikutkan cerita..dba ada meminjam skit dari ptptn..sbb pe???sbb dba dapat JPA nyer scholarship..so ada la dalam rm5k


and seriously dba anak orang sederhana jer..xmampu nk bayar hutang ptptn secara lumsum mcm kawan2 lain yang dapat scholar ptptn gak dan pas2 sama2 dapat JPA scholarship.:(


so dba ada wt perjanjian dengan ptptn supaya dba dapat byr sikit demi skit..xpela kan..at least t adik2 leh pakai ptptn,xdela kena blacklist t..


so dari 2nd year sampai la master pun dah 2 thn..bulan nie patutnyer last byr..masa telefon bulan januari ari 2, dh tanya macamana nk lepas dari list hutang ptptn?dan diorg suh isi borang pengesahan baki hutang bagi tujuan penyelesaian hutang..dan dba pun dah buat dh..


diorang janji 21 hari bekerja..


dba tunggu sampai bulan nie..kira dh lebih dari 21 hari la kan..sbb dh tolak feb dan hari nie pun dh separuh bulan..bukan awal bulan...


telefon lagi td sbb ibu dah bising bila nk dapat penyata so leh byar last payment...bila tanya2 rupa2nya diorg xamik apa2 tindakan lg..


rasa sangat2 tertindas..


untuk pengetahuan kawan2 semua,saya yang sulung..belum pun bekerja..adik beradik ada 6 orang..yang bekerja hanya la abah jer..rasa sangat sedih la...*sob3*


ibu plak ckp dba nie xnk dgr ckp dier..mcmana xsedih?bukan salah dba yang ptptn tue xwt apa2 tindakan...


sangat tensi....


p/s: bukan nk merungut cuma sedih yang amat sangat...sori kalo rasa annoyed dgn post nie



copycat vs influenced??

morning to all my beloved friends:)


HAHA..apsal la tiba2 ckp pasal nie..sbb semalam ada baca status fb kawan dba :) dier rimas dgn orang yang jd copycat..:)




so peeps!!pe 2 copycats??


literally it means when someone who is so stunning with her/his personality [mcm korang2!!] is being copied entirely from head to toe and his/her personality...


well..nk bg pendapat kat status kawan 2..tp takut offensive..HAHA..mayb sbb dba rasa kengkadang dba pun jd copycat gak:P  


memula,sori sangat pada kawan2 yang mmg cool tahap dewa kalo2 terasa dengan peniruan saya..


for me, it can be called influenced!terpengaruh dgn sekeliling..really!when i like sumthing, subtlely i will follow it without i've noticed it..seriously dengan rasa merendah dirinyer..saya mmg rasa bersalah..being someone that i am not..:(


as time flies by, I've grown up to become someone that I've wanted to be..currently maybe i am still being influenced by those popular peoples!


well,being confident never hurts okeyh!:) now I've learned my lesson and i hope being with great people as you guys as never made each and one of you felt being copycats by me..huuu~...


p/s: mungkin rasa bersalah kot,sbb 2 wt post nie..HAHA

Rabu, Mac 16, 2011

button for wedding!:)

salam sayang untuk semua:)

memula nk google pasal bunga korsaj then nmpk mcm xbestla..try google pasal button for wedding :) whoa..mmg byk idea yang best pasal button!:)

leh wt the object of attention rupanya button nie!:)

meh kita layan gmbr:)


hand bouquet 

source here [link]
source here [link]
source here [link]






buttonaire


source here [link]
source here [link]
source here [link]

centerpiece

source here [link]
source here [link]



wedding cake

source here [link]
source here [link]


wedding favor
source here [link]








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX