Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, Mei 26, 2011

black and white candid picture?

salam sayang untuk semua


owh..kenapa nk cerita pasal black n white nie? meh tgk contest ni dl.


"DREAM WEDDING-CANDID CONTEST"

Bagaimana untuk mengambil bahagian?
--------------------------------------
TERBUKA KEPADA SEMUA PASANGAN YANG BAKAL BERKAHWIN

PENYERTAAN UNTUK SATU GAMBAR SAHAJA

(1) Like page INI (Sekiranya anda masih belum berbuat begitu)
(2) ‘Upload’ gambar hitam-putih yang merupakan gambar kandid (anda & pasangan) di album gambar kami dengan memilih “ikon photo” daripada ruang “Attach di dinding FAN PAGE INI
(3) Sila tulis maklumat berikut (anda & pasangan) di gambar yang telah di “upload’:
Tarikh Penyertaan- Tarikh - Nama (Kedua-dua Peserta) - Umur (Kedua-dua Peserta)

Contoh: Tarikh Penyertaan – 25 Mei 2011 - Name (M): Hisham Bin Hashim Umur : 26thn (F): Hasanah Bt Abdullah Umur : 24thn - Lokasi: Restoran Wang Sulu, Ampang

so mcm trigger dba mcmana nk wt gmbr black and white yang paling gempak??[sbb nk menang contest kena la gmbr nyer pelik2 kan??] meh kt layan

dari sini [link]
mcm nie pun menarik..herherher...[link]
owh..ini cute [link]
cute gak mcm nie..hehehe~..[link]
so sweet :)hehe~ [link]
mcmanala nk wt gmbr black and white paling kewl??ingt senang ke contest like2 nie..payah gler hokey. tp demi mcm2 hadiah yang gmpak 2.aku turutkan..ekeke..jom kawan2 masuk kontest nie...then kita tukar2 like.boleh??HAHA

6 ulasan:

amy fahmi berkata...

lemah semangat nk join la kalau kene like2 ni..ko join la..t aku tlg like kan. hiihi

tiramisu berkata...

weeee... macam menarik la ini contest, tapi gambar mane nak cekau... jarang ade gambar b'2, ape lagi gmbr candid, huhu...

lovelyadibah berkata...

amy:haha..aku pun xtau la nk wt gmbr pe.aku rasa mesti annoying gler suh org like..agagaga

tira:hehe..cuba wt pre-wed..t ada la gmbr nyer..:P

Adawiyah A.Halim berkata...

teringin nak msk contest ni..tp tula...rs mcm xada yg nk mengundi..hahaha...

zimie berkata...

dba join je.nanti zimie tolong LIKE kan ye!i segan la nak join.hihihihi

lovelyadibah berkata...

adawiyah: kan???sangat memahami!!kang xmenang sedeyh!:(

zimie:hehe..nk join tp xder gmbr yang candid best...ok!t dh join dba suh like k!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX