Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, Mei 05, 2011

Persimpangan Dilema

salam sayang untuk semua:)

HAHA..tajuk kontrovesi x??[budget bgs la plak]

kenapa kah aku dipersimpangan dilema??

aku di persimpangan beberapa junction..HAHA

1.nk abiskan master
2.duit belajar dh nk abis
3.duit sara famili yang kini tiada punca
4.duit nk kawin~~~

skrg ada opportunity utk interview utk

1.dapat duit utk sara famili
2.leh kumpul duit

tapi..malangnya

1.master kena cari time terluang la plak. [extra time]
2.gigih writing time sabtu ahad.

doakan la aku eyh..interview sok.aku perlukan keje nie..sangat~~

9 ulasan:

Alia.A berkata...

all the best dba. just be confidence and doa byk2. insyaAllah kalau ada rezeki tak ke mana. :)

relaks ok.

Cik Deby berkata...

hi dba... deby doakn yg terbaik buat dba k.... good luck!

Miss Sunshine berkata...

Kita doakan yang terbaik untuk awak tau... =)

nida razak berkata...

insyaAllah...goodluck ye..do ur best =)

LisaLisut berkata...

no worry dba.be strong n confident.goreng.tp goreng dgn pandai la.hehe.doa byk2.hope u bole dpt kerja tu.mulut i masin kalau i ada instinct that someone can dpt kerja tu or tak.haha. yanie aritu i cnfirm mcm dia dpt n she got it.;p

choclairissa @ intan berkata...

saye doakan awak berjaya..insyaAllah..jangan cepat putus asa k :)

Q berkata...

Nasib kita sama!!!dah pergi interview tapi still tak tahu keputusan lagi!!!huhu gud luck ok!!!:) semoga Allah berikan yang terbaik untuk kita!

yUmIe berkata...

Gd Luck dba..insyaallah ade rezki kamu..yg penting usaha:)

Afir berkata...

gud lak dibssssssssss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX