Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, Mei 31, 2011

FierNawal Studio


salam sayang untuk semua :)

sapa orang johor??sila amik perhatian :)
ini adalah berita baik untuk orang selatan terutamanya:)

FierNawal studio menyediakan perkhidmatan tempahan baju pakaian untuk apa-apa majlis.FierNawal studio masih lg baru.

Studio ini baru je dilancarkan 28 mei 2011 di Plentong:) sesiapa yang tinggal berhampiran Jusco Plentong,boleh la melawat studio FierNawal :)

studio nyer cantik.mcmana saya tau??:)meh kita lihat gmbr:)

nice kan?

cantik!

love the chandelier:)

well FierNawal studio juga mempunyai white studio:)boleh jugak digunakan untuk mengambil gmbr :)

mereka cute bukan?:)
about the photographer??dun worry they are the talented Affiq Artisme and Fozan Artisme of Artisme Republic

the clothing line lum nmpk lg gmbr nyer:)but not to worry!you guys can always reached them at

fiernawalstudio@yahoo.com or call 0123985758.


for more info on prices and other services that they provide  go to their fanpage on facebook :)

FierNawal Studio ->hthttp://www.facebook.com/pages/FierNawal-Studio/205202336187733?sk=info

5 ulasan:

LisaLisut berkata...

untung dba nnt nk kawin ade akak tlg design n jahit baju.dpt diskaun.hehehehehe.bestnye

Adawiyah A.Halim berkata...

btol2 ckp lisa...

sk berkata...

cantek gila kan studio nawal. hopefully mereka success! :)

eh eh nawal ke buat baju kawen dba? hehehe

nida-razak berkata...

cantik studionya, tp nida kat ipoh..sangat jauh..cuma nida selalu gak g area pelentong tu,outstation ke sna 3 bulan skali..bulan dpn pegi lagi.. =)

Hidayati Farhan berkata...

alaa, jauhnya nawal buka kedai. nape x area shah alam ni ha. huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX