Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, Mei 19, 2011

SHOES GIVEAWAY CONTEST by AMY ABSOLUTELYGORGEOUS

salam sayang untuk semua:)

mcmana eyh nk mulakan..bismillah harap2 amy terpikatla dgn entri ini.amin~..
dari sini [link]

Syarat2 penyertaan:)
1. Ceritakan kepada kami kasut impian anda di blog ataupun di facebook.
- Anda boleh melakar(sketch) sendiri kasut impian anda.
- Anda boleh mencari kasut impian anda dengan cara men'google'.

2. Ceritakan mengapa anda memilih kasut impian tersebut?

3. Anda perlu link blog Absolutelygorgeous By Amy(http://absolutelygorgeousbyamy.blogspot.com/) di blog anda.
(jika tiada blog, anda boleh membuat Notes di Facebook)

4. Anda perlu menjadi sebahagian daripada kami iaitu perlulah LIKE di Absolutelygorgeous By Amy fan page.

4. Email kepada kami link entri atau Notes tersebut ke absolutelygorgeousbyamy@gmail.com


Syarat-syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia.
2. Penyertaan bermula pada 14 Mei 2011 sehingga 15 Jun 2011.
3. Keputusan akan diumumkan melalui Facebook, dan juga email.


pe yer kasut impian??:)


sebenarnya kalo boleh nk kasut yang sweet dan praktikal.leh digunakan lepas majlis.

tp bila browse kasut wedding yang ada,jatuh cinta dengan kasut yang berlace dan bunga tepek2 2..orang panggil pe eyh??



dari sini [link]

nmpk sweet x??[link]
dari sini [link]
dari sini [link]
dari sini [link]
dari sini[link]
nie pun dari jimmy choo [link]

 actually my dream shoes is the mixture of all this.errr..sapa fhm?? some how dba suka the flower but yet look so elegant. not to forget the lace fabric.wow~~...amy leh buatkan k??HAHA..berangan je tau. maybe xsuma feature can be fullfilled tp at least the character of delicate and soft 2 ada:)owh..aku mmg suka berangan~~..:)

i love the simple sling satin shoes by jimmy choo:) then kalo boleh ada flower but not entirely,up to creativity :) then the lace...covered maybe half or all of the shoes:)

there you have it:)hehe~~...ok x korang??:) 

14 ulasan:

Hunny Kitty berkata...

besh ni nak kene join...kerana ai ada kasut impian ai!!!! weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

K.I.N.A berkata...

dba: goodluck!!! wey..aku pun nak kasut berbunga-bunga cinta mcm kat atas ni..

Miss Sunshine berkata...

sweetnya kasut bunga2 tu... suke jugaklah.. ^_^

Hunny Kitty berkata...

kasut bunga...diy diy diy...bunga simpul2 tu kat sayang u banyak juai tuhhh :P

lovelyadibah berkata...

hani: sila2~..masih panjang lagi contest nie:)hehe~..

kina: thanks!!:)xjoin k??ko kalo pakai nie mesti ayu la~..HAHAHA

sunshine: sweet kan??sbb rasa ayu gitueeewwwww:)ahaks!

absolutelygorgeous berkata...

dba darling, please email to me. nanti senang amy nak list down. hehehe... btw, thanks dear sudi join. ;)

LisaLisut berkata...

i suka gmbr no.3. gudluck dba :)

lovelyadibah berkata...

hani: HAHA..kalo xmenang contest nie,dba DIY k!:)hehe

amy: dh email:)dpt x??kalo xdpt t dba resend:)welcome:)

zimie berkata...

wahh contest lagi.ehehe goodluck dba!! i have no idea la pasal kasut wedding ni. *belum lagi bermimpikan nak kasut jenis camne* haha

lovelyadibah berkata...

lisa: i love it too:)gudluck to you too lisa!!:)

zimie:HAHA..sll je masuk contest eyh??HAHA..thanks zimie!!:)xpe2..pasnie boleh start berangan.:)

amy fahmi berkata...

nak join gak!!! tp aku taka kreatif langsung nak mengarang.
gud luck dba!

tiramisu berkata...

comelnye pic 1 & 2 tu!!! geram, geram!!! gudluck dba... =)

lovelyadibah berkata...

amy: ala..wt la equation nyer kasut k??ala2 pelajar sarjana gituewwwww..HAHA..thanks!

tira: kan kan??rasanya sepasang 2..:)thanks tira:)jom la join:)

absolutelygorgeous berkata...

dear, i tak dpt pun ur email. try resend lagi sekali tau absolutelygorgeousbyamy@gmail.com .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX