Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, Mei 04, 2011

hehe

salam sayang untuk semua:)

sebenarnya saya malu~..ekeke~

korang suma mesti pelik bin ajaib kan..apsal si dba nie xpenah nk tunjuk sticker countdown nk kawin la pe la~..

bukan nk berahsia..tp malu ah!:)

yang pasti tarikh 2 makin dekat tp malu nk cter..[ok2..aku merepek ples tekan X]

majlis nie akan dikongsi..tp 2 la..korang doakan la eyh!!:)


12 ulasan:

neeza berkata...

hmm, jgn malu2x k. :) saya pown lagi malu, blom bincang ag tarikh nikah, sanding dan bertandang, dh memandai letak ticker countdown for wedding :) heheehehehehe

zimie berkata...

dbaaaa! ahaks malu2 konon. siap bagi tahun tu. yeai akhirnye ade gak b2b yg tawen 2012. ade geng. hihi ;)

lovelyadibah berkata...

neeza: HAHA..wah!!hebat2!!:)i malu la~..2 pun si sepol yang wt:)

zimie: alaaaaaa~~~...zimie,nie sepol nyer keje r!!!HAHA

yay!!!nk kawen..eceh!tiba jah!:)

K.I.N.A berkata...

xyah ngade2 malu..dulu pun masa awal2 buat blog tarikh ikut suke hati je..haha..tengok2 dapat lagi awl..yeay..

ak doakan..1 feb 2012..hehe..;P

cik syahira (a soldier's gf) berkata...

assalamualaikum dba.

allalala.. malu-malu kucing ye? hi3x.
ok kita geng, b2b 2012 (=

"cikkin" berkata...

haha..malu konon..cikkin nak aminkan doa kina..hehe..1 feb 2012..ke nak awal lg? hehe..

all the best dear..hope sume ok..=p

r3bL berkata...

ala diba, jgn malu ah...

majlis kongsi maksudnya ape dibah? combine majlis?
saye pon buat majlis combine. yg bestnya majlis combine bole jimat sikit tang, baju, pelamin, mekap, photog. takyah cost nya kira dua kali. tapi tang mkn tu, tak berapa nak jimat laa, sebab kira dua belah pihak, dan ramai.. :)

Miss Sunshine berkata...

dba ni kelakarlah... hehe.. comel je dba ni. ape yang nak malunya.. 2012 tu pun dah tak lama tau... kita doakan yang terbaik untk dba ye..

Alia.A berkata...

dba. this is a happy news. ptot share tau. doa byk2 k. wish u all the best. :)

anaztasias nora aira berkata...

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN hehehe

Fie berkata...

dba! sy sangat suke design ni. simple, yet elegant. :D

2012 dah tak lama lagi ;) dah bersedia ke belum?

lovelyadibah berkata...

kina: hoho~..amin!!aku soka!!hehe

syahira: HAHA..malu la~~..yay!!doakan la~~...amin2~~

cikkin: thanks bakal perantin..tinggal bp hari??kuikuikui

r3bl: HAHA..xla sayang.majlis nie ada dua resepsi n bertandang sbb dba kawin dgn orang ipoh perak:) tp diba akan kongsi tarikh dgn suma kawan2 dba yang baik hati :)
ye k??t dba mesti dtg:)hehe

sunshine: malu la sunshine.orang lain dh nk dkt.dba lmbt lg..huuu~thanks sunshine!!:)love u!:)

alia: ye k??:)thanks alia!!:)hugs**

nora: ngadala!!hehe~..thanks:)

fie: thanks darling:)my pasangan yang buat:)pakai template je sayang.weddingchick.com.try la~ :)
fie nie!!HAHA..bersedia..eceh!!:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX