Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, Mei 24, 2011

Sewa Kamera Polaroid :)

salam sayang untuk semua :)


terima kasih dengan email-email yang bertanyakan mengenai sewa kamera polaroid:)

kami akan membalas dengan secepat n sebaik mungkin:) terima kasih atas email2 semua:) dba n sepol sangat gembira untuk membantu:)

dan yang masih berkira-kira untuk menyewa,promosi masih lagi berjalan.jangan risau:) dan jangan malu2 untuk bertanya dengan kami:) terima kasih:)

sapa2 yang ingin maklumat lanjut boleh klik sini

1.http://sweetcandyme.blogspot.com/2011/05/hyenew-blog-to-be-followed.html
2.http://sweetcandyme.blogspot.com/2011/04/promosi-sewa-kamera.html
3.http://photoboothcorner.blogspot.com/

7 ulasan:

anaztasias nora aira berkata...

nora sentiasa doakan kejayaan Dba okeh. kkkk korang sewa pat sewa pat hhehe :)

choclairissa @ intan berkata...

cantik amik gambar kt camera polaroid..harga pun berpatutann..camera pun cute je :)

~ NANA ~ berkata...

dba...if nk sewa kt kemaman blh ke?

lovelyadibah berkata...

nora:HAHA..thanks sayang:)amin2~~..

intan:: HAHA..malu plaks..thanks intan:)

nana: kemaman..huu~..mcm susah je sayang..huu~..sowieeee

fani cun berkata...

hai awak...kite suke lah layout baru belog awak neh....kemas

lovelyadibah berkata...

fani:ngadala!!ber'awak'2 plak!:)layout nie dh lama la:)tengs!!:)

ilaSham berkata...

Awak, kalau nak sewa berapa???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX