Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, Mei 11, 2011

persona!!!:)idaman ku~~

salam sayang untuk semua :)

sekarang nie asyik2 duk tengok iklan proton yang baru nie:) walaupun bukan la 1st priority aku [sbb konon2 nyer nk kumpul duit beli rumah yang rasa ntah bila nk dapat 2..huu~],kereta pun aku berkenan gak :)

kete yang ada dalam list aku
1.saga/saga FL
2.myvi
3.PERSONA :)

nie ada iklan persona yang baru nie :)nmpk menarik~..kawan2 aku pun ramai dh angkut persona :) menarik kan??rege pun sangat berpatutan dan luas utk famili kan:)

dari sini [link]


wah!!!menarik kan??:) kalo nk tgk spek yang best pasal persona nie leh pg sini :)

----->http://says.my/lovelyadibah/persona3

bak kata orang: sharing is caring :) enjoys peeps!!!

p.s:berangan dulu kan..kumpul duit t leh r dapat kete nie satu hari t..insyaALLAH:)

10 ulasan:

A.N.A berkata...

myvi or pesona..saga FL reject..hehehe..

amy fahmi berkata...

kalau nak budget saga sudey..
myvi da ramai sgt pakai.
pesona ok. nampak jelita. hehe

Miss Sunshine berkata...

hmm... kalau kite kan..
Myvi ok.. cume takde 'bontot', since dah ade kancil sekarang ni, kalau nak beli yang baru.. biar besar sikit.. senang kalau dah ade anak nanti... dan yang ade 'bontot', biar boleh letak barang banyak2...

Saga FL mcm dah banyak sangat... persona perfect.. lagipun, tak banyak sangat kan beza harga...

zimie berkata...

dba, bestnyeee zimie kan kalau 'kaya' nak je angkat persona.skrg pakai kete buruk je tau.nak kahwin nye pasal.cam zimie, kalau la budget ada dan kereta buruk ni buat hal, 'terpaksa' angkat saga FL la.hihi murah sikit bayar bulan2.kalau persona 'mahal tapi cantik' yang penting nak ada bontot.ekekek.

miey anna berkata...

waa..bagi me la kan..since me pakai myvi..and encik tunang pakai persona..2 2 ade kelebihan..tapi persona encik tunang sangatla minum minyak..aduyai..die pon geleng kepala je..tapi myvi plak sesuai kalo si gadis yang single nak pakai.. ^_^

Hunny Kitty berkata...

myVi 1.5 kuar bulan tujuh...tak pun beli je any k-car..lepas tu modified macam ai...hehehe

hana yoriee berkata...

mari join geng persona dgn hana..hihi..nanti Yoriee (personaku) ada kawan..hahahaha

kuKu berkata...

dba- choose persona..leh geng nadia.nk dkt smbut 1st aniversary dah "baby" nadia tu..hehe

~ NANA ~ berkata...

antara 3 tu, i pilih pesona!

senang blh sumbat barang byk2...hehe

lovelyadibah berkata...

lala:apsal nk reject saga FL?? ce cite ce cite:)

amy: hadoi..2 la..suma bergantung pada ketebalan poket semasa membeli kereta nnt:)

sunshine: 2 la kan..myvi xder bontot..nk merasa gak pakai kereta yang ada bontot kan kan??

zimie: HAHA..2 la kan..persona n myvi rasanya rege xdela jauh sangat..kan??ke salah??HAHA

me: HAHA..banyak minum minyak k??erk??menakutkan la plak~~..dba t xjadi perempuan yang single,mcmano??HAHA

hani: k-car 2 pe eyh??owh..ye k??:)will cekidout!:)

hana:yay!!ada kawan gak si yoriee 2..skrg kawan dgn tiara dl eyh:)ekekeke

nadia: wah!!jeles nyer!!dh nk sthn:)mesti sayang sangat kt baby kan kan??:)

nana: 2 la..suka sbb byk ruang leh sumbat barang..ekekeke~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX