Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Mei 09, 2011

lost hope

salam sayang untuk semua

hari nie xtau kenapa..rasa lost hope la kot..ini entry negatif yer kawan2..sangat tidak membantu..baik korang tekan X je kt tepi.

kenapa nk rasa mcm hopeless??

sbb nyer lab progress shud be smooth..tp sbb xleh nk ngam dgn lab assistant..so sangat la xsmooth~~..

stage nie tinggal nk run HPLC.tp 2 la kena deal dgn tukang operator HPLC 2..ahhhh..aku nie xreti nk amik hati dier..seyes rasa hopeless..

aku rasa bila aku tulis nie lagi la xmembantu,lagi mengusutkan keadaan jer..

seyesly aku bukan nk bergaduh atau nk menyusahkan sesiapa..cuma aku buntu mcmana nk deal dgn orang yang mcm nie..

Ya ALLAH,tolongla bukakan hati dier untuk tolong aku run sample aku..xbanyak pun cuma 74 run jer..

:((

9 ulasan:

~ NANA ~ berkata...

dba sabar k...i pernah rasa camtu dulu...org camtu kita kna slow talk & pandai amek hati dia...walaupon dlm hati ni kite rse nk marah, tp senyum je :)

miey anna berkata...

sabar eh...doa banyak2..me doakan semoga semuanya selamat ^_^

amy fahmi berkata...

dba, aku nye HPLC dari bulan 10 tahun lepas sampai skrg takleh run. Antara sebab kenapa aku agree convert PhD. Sebab internal problem mcm tu lah. Lab problem and so on. Everything kena buat sendiri so progress jadi slow. So master takleh setel on time.

Kena banyak-banyak doa. InsyaAllah akan ada benda lebih baik muncul.

~ mizzAmy ~ berkata...

dear, jgn stress2 ok? cuba berbaik2 dengan dia. kadang2, org yg kita x suka x semestinya kita x berbaik utk bekerjasama. ;)

farahfatihah berkata...

bca doa byk2....b4 jumpa dia,,byk ayt kursi huhu caiyok2

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla berkata...

hiii~ teringat zaman2 buat thesis dl...
takpe diba.....nak berjaya mesti ade cabaran...ni mgkin cabaran dibah...

kejayaan utk org yg sabar kn.....caiyok dear...!!

zimie berkata...

dba syg, laaa nape jadi begini.macam pernah hadapi je.dalam hati kita je yang tau perasaan 'tak suka' kat orang tu.tapi dba kena buang perasaan tu jauh2.kalau tak, nanti keje lab tak siap.sabar byk2 k.mudah2an terbuka pintu hati orang tu nak tlg dba.insyaAllah ;)

lovelyadibah berkata...

xtau nk reply pe kt korang..sbb nyer mmg sedih yang amat sangat..rasa mcm kena tindas pun ada gak..

nangis xyah ckp la..sedih je memanjang..rasa down gler..mmg xkan siap master dalam dua tahun.so xpela.cari jela keje dl sementara nk abiskan master..

r3bL berkata...

sabar diba..relek2.. cool..pi shopping ka apa ka. pi jalan2 kat taman. pi jogging2 ka. or pi jumpa kekasih ka. hehehe. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX