Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, Mei 18, 2011

wedding blogger kewl la~...ekeke


salam sayang untuk semua:)

HAHA..ini adalah post untuk bersantai..chill out okeyh!:)

saya sebenarnya bukan la wedding blogger pun..[eceh nmpak beno menipunyer..HAHA] tp saya skrg konon2 nk kawin.2 pasai la duk wt post pasal wedding ajor..HAHA

pas2 semalam topik hangat tp bg i lawak la..[i'm sorry~~ala2 amir ML] pasal ada hamba ALLAH duk compare wedding orang biasa lg hebat dr wedding blogger..mcm2 reaksi yang timbul.aku??chill babes..xsentap pun.tp kelakar pun ada.alahai..mesti hamba ALLAH 2 kanak2 baru baca beberapa blog wedding blogger kan??:)

aku xsentap pun.sbb aku rasa mmg betul la 2..wedding aku t bese2 jer..HAHA..pe nk diherankan..mmg tipikal wedding melayu.bukannyer wedding of the year atau wedding of the century pun.:)

tp mungkin ia menimbulkan sentimen perkauman iaitu kaum wedding blogger dan kaum bukan wedding blogger..paper pun chill k!!:)

maybe dier yang tukang membaca xtau kenapa kita jadi wedding blogger..dier kan hanya reader.sbb itu xtau kenapa wedding orang bese lagi hebat dari wedding blogger nyer wedding:)

sebagai wedding blogger,kami berangan untuk dapatkan dream wedding:)tp kebanyakan mmg kami xmampu. [tapi bukan semua,ada yang mampu]mcmana kita nk terangkan pada pembaca??kita tulis A, tp interpretasi boleh menjadi B,C. :)

kebanyakan yang konon grand ialah apabila ada usaha membuat sendiri..DIY :)mungkin itu yang digambarkan hebat :) xpela..bagus la kan:)

akhir kata, dba nk ckp terima kasih kerana memandang tinggi pada kami2..[eceh..over plaks!] :)keep on reading eyh!!:)

any comment??:)


20 ulasan:

tqahmisdar berkata...

bakor je org gitu dba..hehe

ntahnye dorg yg bace ni kan.. kita just cte ape yg kite impikan..tak semestinye nak kawin grand2.. susah org narrow minded ni.. =)

LisaLisut berkata...

ok now i nk gelak bile baca ulasan u.haha. kite tulis lain dia bygkan benda lain siapa sruh.lpas tu bila wedding kita tak grand spt dia bayang terus dia frust.dia lak lg frust dr org yg bersanding tu.hahah.kesian dia ;p

nida-razak berkata...

dba..abaikan org cam tu..dia xpaham wedding blogger ni camana..kita cuba usaha dgn cara kita untk dpt dream wedding kita sbb kita xmampu nk wat grand2..

~ NANA ~ berkata...

org tu tak reti nilai la dba...hehe

~ mizzAmy ~ berkata...

hahaha.. sebab dari awal-awal lagi amy dah bgtau kat blog yg my wedding simple2 ajer. kenduri pun kat kampung ajer. tak dek lah grand ke apa kan? kang nanti org imagine over the top pulak. lol...

"cikkin" berkata...

nak baca..bace..x nak bace..sudah..kite share ape yg patut je kan..bukan sbb ade blog..majlis kite patut grand..ade kaitan ke ade blog ngn majlis grand? hoho

Hunny Kitty berkata...

komen ai..??
kita bako jom!!!
or u nak ai langgor dia ngan keta kucen ai?

iedayah berkata...

i sokong u dbah..eleh,ap2 pn dorg nk info tntu2 dorg search kt google.n sah2 r majoriti blogger cite ttg experience masing2.org2 biase just gain ilmu n peringatan n wat lg bgus dr blogger je.tu sbb r better thn blogger..pdhal if ikutkn,ad je idea blogger yg digunapakai kn..hahaha

nYomeL berkata...

hehe! wedding blogger cuma berkongsi idea. idea yg praktikal dan boleh dikongsi. bukanla semestinya mesti wedding yg grand. :)

A.N.A berkata...

nama pn wedding blogger,mesti la kita nk cerita ttg wedding impian kita,grand ke,x grand ke blakang kira..yg penting kita kongsi idea kita yg ada dgn org lain..dpt gak pahala..org tu dia dengki sbb dia x de blog b2b mcm kita..hahaha..*dia pandai nk blog kot..tetttt..

hana yoriee berkata...

haha..ada sentimen perkauman dlm wedding blogger or non blogger..haishh..pucuk pangkalnya, sume dr simpanan wang kahwin dan rezeki masing2 lah kan?

masalah masalah..

mcm2 masalah sentap2 ni..uhuhu

lovelyadibah berkata...

hehe~...ala..chill la korang~..:)dba xde niat pun nk gaduh:)ntah2 yang up status 2 budak2 yang baru belajar:)hehe

tqah: HAHA..silap la 2 maybe patut tukar dengan wedding blogger rawks??HAHA

lisa: HAHA..kita salah tulis kot..maybe kena sediakan gambarajah??ekeke~~

nida: HAHA..mana leh..peminat 2 uollss...HAHA..paper pun dier just a reader.:)peace yo!!

nana: HAHA..mungkin dier yang mengharap bukan2 kot:)hehe~...chill:P

amy: 2 la pasal kan??ala..yang penting je yang harus diutamakan.grand?ah..itukan impian:)kalo dpt, alhamdulillah:)

cikkin: maybe ada persamaan kot.HAHA..blog +grand= blogrand..HAHHA~..merepek sudah

hani: HAHA..alolo~..t cian hello kitty uuuu~~

iedayah: HAHA..btul gak 2 kan??xterpikir plaks:)ntah2 org bese 2 inspired dari wedding bloggers!kewl gler!!!:P

nyomel: 2 la kan:)ala..praktikal but cheap kan kan??HAHHA..nak jugak~..

lala: HAHA..ye la 2..bgs la kan kalo diorg pandang tinggi kt kita..eceh!

hana: HAHA..sentimen perkauman sentiasa panas dan tidak sesuai diperbincangkan.kan bahaya.HAHA

oi..lagi satu ayat sensitip..sentap diharamkan di sini.

peace no war!!!:P

amy fahmi berkata...

hhahahahaha. best ulasan ko dba. i like.

aku x dpt la nk buat entri. tgh manuscript writing workshop ni. lawat blog pun curi2. hihi..


student? wedding grand? memang tak mampu la..hihi

zimie berkata...

bior le dia nak kata apa pun dba.yang penting kita suka apa yang kita buat ni.orang2 macam tu maybe tak puas hati dengan wedding bloggers.grand ke we ols?entahlah.terima kasih kerana beranggapan begitu.hehe chill chill bebeh.

lovelyadibah berkata...

amy: student + wedding = bese2 ajor.mungkin patut jadi majlis kesyukuran..ekeke~~~

zimie: glam uuuuuuuuuu~~~...sbb 2 ramai yang jealous..ekekeke~~..alamak terlebeyh sudah

lovelyadibah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hidayati Farhan berkata...

comel la dba buat garang tp cam x garang. byk gelak jek. betul la tu, mana ada wedding blogger maksud dia wedding grand gile. ahaha. soh org tu g sek blik

cikFM berkata...

hanya jauhari mengenal manikam.. heheh.. ade kaitan ke? diorg ape tau.. diorg xtau ape tujuan kite berblog suke2 ati je main ckp kan.. ish ni rase nk join dba g bakoo ni..

lovelyadibah berkata...

yaty: HAHA..garang la sangat:P bese2 jer :)

suma orang wt silap kan:)harap dia sedar la:)

lovelyadibah berkata...

Cikfm:haha..budak2 la 2 fm.bior la..hehehehehehehe xluak pun.:)peminat blog wedding 2.kena hargai.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX