Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Ahad, Mei 01, 2011

saya dan perasaan~~

salam sayang untuk semua:)

hari nie ada wedding blogger kt gombak~..dba pegi dgn hana:) hehe~..nk transfer gmbr tp hset kena virus :)so xleh nk update blog pasal wedding 2 :) tp yang pasti mmg tema hello kitty:) nk tau lagi lanjut leh pg hana nyer blog :) [link]

tp apa yang dba nk cerita more to buka pekung di dada..HAHA..ok2 xla sampai mcm 2 skali..gler ke aper??

leh x mmg lawak, kan baru nk berjinak2 bukak bisnes tp dh leh rasa xder orang nk sewa??HAHA..[utk penyewa sila jgn gusar,nie perasaan yoo-oo-oo jer nie..]

first of all, thanks sgt pada yang dh booking tarikh~~..thanks sangat2!!dba hepi sgt..hurry up k..still byk lg slot utk dipenuhkan:) dba sayang sgt kt korang:)

dba sebenarnya ada lagi nk provide servis kt korang..tp 2 la..xsure nk gtau dl k or biar korang tertunggu2??HAHA..pe la yang aku merepek nie??:)

dba from now kena keje kuat skit sbb nk kumpul duit untuk kawin :) doakan dba eyh korang!!:)sayang sgt kt korang:) t ada masa dba jalan2 dan komen kt blog korang:)

p.s: dapat interview keje!!wish me luck korang!!:)

3 ulasan:

tiramisu berkata...

all da best, dba! =)

lovelyadibah berkata...

thanks athirah!!:)

hana yoriee berkata...

gud luck dba!! hana pun doakan dba murah rezeki..aminnn..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX