Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Sabtu, Mei 21, 2011

thank you followers and dear friends:)

salam sayang untuk semua:)

kenapa nk cerita pasal nie??:)

tertarik dengan post dari alia pasal follower nie:) terima kasih pada semua kawan2 yang sentiasa membaca dan memberi apa2 jua komen dalam blog ini:) terima kasih atas hubungan yang mesra dan menjadi kawan dba di dunia maya ini:)

insyaALLAH dba akan give back to semua. dba akan bagi giveaway untuk semua kawan2 dba yang selalu menunggu dan membaca blog dba setiap hari tanpa jemu:)

pe yang korang rasa giveaway paling best??hehe~..tapi bukan yang too expensive lor!hehe~..i guess mesti korang ada idea in mind kan??:)

14 ulasan:

tqahmisdar berkata...

nk candle lite dinner dgn dba..hehe

A.N.A berkata...

lala pn teringin nk wat GA tp x de idea lg nk wt ttg ape..hehehe..bg laluan kt dba dulu la..

Miss Sunshine berkata...

you're welcome dear...
thanks jugak untuk dba... ^_^

choclairissa @ intan berkata...

tq jgk dear sbb selalu singgah blog saye n share2 :)

tiramisu berkata...

thanx kat dba jugak... sayang kamu! =)

K.I.N.A berkata...

aku nak hadiak kamera polaroid!weh, esok tak dapat jumpa sebab parent ak tiba2 datang..

kuKu berkata...

betol2..nadia pon nak kamera tu juga..amacam? ;)

zimie berkata...

nak nak!! dba, zimie igt nak plan dengan dba pergi wedding nadya tapi macam ada hal je.next time kite meet up keh! huhu

GA adalah berseronok bersama dba!! karok ke boling ke(pssstt tapi selalu melongkang) huwaaaa

lovelyadibah berkata...

Korang nie sweet la!hahahahahahahahhahahahahahaha malu i.

Tqah:awwwww..mcm best gak 2 kan.hehehehehehehe

lala: alaaaaa...napa tggu dba?huhu

sunshine: thanks utk sunshine :)

intan: sll intan yg share!haha..thanks for many good info:)

tira:awwwwww...thanks syg!syg tira jugak!

Kina:haha..mahal la plak nk bg kamera polaroid..huhu.laaaa ye k?? Owait!jumpa minggu dpn la yer!

Nadia: huuu...kamera mmg best kan?tgkla dl eyh!hehe

zimie: xdpt nk jumpa zimie minggu nie:(huuuu..

Wah!GA berseronok! Best3!

Hidayati Farhan berkata...

ye la dba. bg sewa kamera free. ekeke. best x cdgn kite? hihi

kuKu berkata...

actually nadia mmg ade plan nk buat GA..boleh increase followers..hehe..;)

A.N.A berkata...

dba:sbb lala blm ade idea nk wat GA ttg ape..hehehe..

Hunny Kitty berkata...

hello kitty hahahhaha

lovelyadibah berkata...

yaty: haah kan?bg sewa free kan?leh diconsider kan:)mana tau will spread the news pasal business dba.insyaALLAH:)

nadia: owh..GA leh increase follower eyh?:)dba ingt nk bg kt yang mmg setia baca blog dba nie jer:)hehe

lala: ala..dba pun lum ada idea la sayang:)

hani: haha..2 hani la yg kena bg:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX